PROHODAO NASLEDNIK: Supruga golmana Srbije se pohvalila novostima (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

počinje žurka

PROHODAO NASLEDNIK: Supruga golmana Srbije se pohvalila novostima (VIDEO)

Fudbal -

Golman fudbalske reprezentacije Srbijr Predrag Rajković i njegova supruga Ana pohvalili su se na društvenim mrežama snimkom na kom njihov sin Relja samostalno hoda.

Relja, koji se rodio u julu prošle godine je napravio prve korake ne držeći se za oca koji ga je pratio iza leđa, dok je krenuo po igračku.

Moje sve ???✨ #9monthsold

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on

Fudbalski reprezentativac Srbije nedavno je dobio i profesionalno priznanje, kada se našao među 11 odbranih igrača francuskog prvenstva. Nekadašnji omladinski šampion sveta imao je za sobom sjajnu sezonu u dresu Remsa, te potpuno zasluženo stigao do titule najboljeg golmana, što mu je drugo najveće individualno priznanje u karijeri, posle trofeja za najboljeg golmana "Mundijalita", 2015. godine. Pored toga, s ocenom 5,96, 24-godišnji čuvar mreže je šesti najbolje ocenjeni igrač kompletne Lige 1, iza Kilijana Mbapea, Anhela Di Marije, Eduarda Kamavinge, Nejmara i Marka Veratija.

Rems na čijem je golu, je bio sjajan ove sezone, a posebno se istakao srpski golman. Ove sezone je u Ligi 1 čuvao mrežu Remsa na 27 utakmica i na 12 mečeva nije savladan. Sa prosečnom ocenom 7,19, najbolji je golman ove sezone u Ligi 1.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track