KANARINCI PONOVO LETE! Omladinci RFK Novi Sad 1921 plasirali se u Ligu Srbije! FOTO
Foto: Kurir

BRAVO

KANARINCI PONOVO LETE! Omladinci RFK Novi Sad 1921 plasirali se u Ligu Srbije! FOTO

Fudbal -

Omladinska selekcija RFK Novi Sad 1921 plasirala se u najelitniji rang takmičenja popularnu Ligu Srbije, i tako ostvarila istorijski uspeh novosadskog giganta koji naredne godine slavi dugi vek postojanja.

foto: Kurir

Posle samo jednog odigranog kola prolećnog dela sezone zbog pandemije koronavirusa prekinuto je takmičenje i neće se nastaviti, pa je tako šampion Vojvodine sa trinaest pobeda i svega dva poraza odlukom FSS direktno se plasirao u najviši rang omladinskog srpskog fudbala.

foto: Kurir

Popularni kanarinci predvođeni trenerima Momirom Brankovom i Milovanom Pankovom uspeli su da vrate nadu u bolje dane nekadašljeg prvoligaša i vernoj publici sa Detelinare prirede pravi sportski spetakl.

foto: Kurir

" Detelinara je tradicionalno rasadnik talentovanih fudbalera, na njoj su stasali čuveni fudbalski asovi kao što su Mare Radinović, Zoran Marić, Mladen Jovanić, Minja Radaković, Petar Kurćubić, Slaviša Jokanović, Darko Puškarić, Bole Kovrlija, Predrag Zagorčić, Vargec, Vještica i mnogi drugi. I sada se u radu sa najmlađima poklanja posebna pažnja, a kao rezultat marljivog rada dolazi nam plasman naših omladinaca u Kvalitetnu ligu Srbije" rekao je Aleksandar Važić, sportski direktor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track