ZVEZDA RASPUCANA PRED NASTAVAK PRVENSTVA: Tim Dejana Stankovića preslišao Grafičar KURIR TV
Foto: Kurir sport

Pripremna utakmica

ZVEZDA RASPUCANA PRED NASTAVAK PRVENSTVA: Tim Dejana Stankovića preslišao Grafičar KURIR TV

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas Grafičar sa 4:0 (0:0) u trening utakmici, generalnoj probi pred nastavak Superlige Srbije.

Na glavnom terenu stadiona "Rajko Mitić" golove su postigli Aleksa Vukanović u 50, Nemanja Milunović u 79, Ričmond Boaći u 81. i Milan Gajić u 86. minutu.

Zvezda u petak gostuje Radu na Banjici i, ukoliko pobedi, osvojiće treću uzastopnu, ukupno 31. šampionsku titulu.

Odmerili su snage lider na tabeli Superlige, kao i vodeći iz drugog po kvalitetu ranga takmičenja u Srbiji, pred sam nastavak prvenstva kada će uslediti epilozi svega onoga što se igralo tokom sezone u našoj državi. Susret je sam po sebi bio idealan, jer je Dejan Stanković imao priliku da vidi talentovane fudbalere koji pretenduju da jednog dana obuku crveno-beli dres, kao što su to već učinili Nikolić, Gavrić i Konatar, dok je Milija Žižić mogao objektivno da proceni gde se nalaze njegovi igrači u odnosu na najkvalitetniji tim u državi.

Zvezda je sve golove postigla u drugom poluvremenu. Intervenisao je Eraković u 49. minutu, ali je lopta stigla do Vukanovića koji je precizno gađao nebranjenu mrežu Čupića sa nešto više od desetak metara i doveo Crvenu zvezdu do prednosti.

Sve dileme što se tiče pobednika na današnjem meču rešio je Nemanja Milunović u 79. minutu, kada je posle Gavrićevog izvođenja kornera bio najviši u skoku i pogodio mrežu Grafičara. Dva minuta kasnije Ričmond Boaći je materijalizovao Gajićev centaršut i preciznim udarcem glavom našao put do Čupićeve mreže. Pokazao je Gavrić u 86. minutu zbog čega je već sad jedan od najnadarenijih fudbalera sa srpskim pasošem. Fenomenalno je predriblao Mladenovića i uposlio Milana Gajića koji iz peterca šalje loptu u mrežu i stavlja tačku na današnji meč.

Crvena zvezda - Grafičar 4:0 (0:0)

Stadion: „Rajko Mitić“

Strelci: Vukanović u 49, Milunović u 79, Boaći u 81. i Gajić u 86. minutu.

Crvena zvezda: Borjan (od 46. Popović), Gobeljić (od 63. Gajić), Pankov (od 46. Milunović), Babić (od 46. Degenek), Rodić (od 63. Konatar), Petrović (od 63. Sanogo), Nikolić (od 58. Jovančić), Ivanić (od 63. Garsija), Ben (od 63. Gavrić), Vukanović (od 63. Boaći), Pavkov (od 46. Tomane).

Grafičar: Čupić, Dabić (od 72. Mladenović), Eraković (od 58. Mrkela), Stojić (od 87. Đurić), Nikolić (od 87. Prijović), Odada (od 87. Lučić), Fićović (od 72. Santrač), Marong (od 58. Pobulić), Stanojev (od 72. Pantović), Cvetković (od 87. Džugurdić), Krstović (od 58. Milovanović).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track