Najnovije vesti

KOROMAN OPET BLJUJE VATRU: Bino, legendice, nisam ja glupi fudbaler da me kupe za soma evra!
Foto: Dado Đilas, @starsport

ne misli da stane

KOROMAN OPET BLJUJE VATRU: Bino, legendice, nisam ja glupi fudbaler da me kupe za soma evra!

Fudbal

Bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije obračunava se sa čelnikom FSS

Ne smiruje se Ognjen Koroman. I dalje vodi rat protiv ljudi u FSS, bez obzira što su u Savezu protiv njega pokrenuli disciplinski postupak. Ovaj put, Koroman je odgovorio Dragiši Biniću, jednom od čelnika FSS koji mu je replicirao pre dva dana.

- Meni legendo nije cilj da privučem pažnju, šta će meni pažnja, od koga, zbog čega... Trener sam u pokušaju, to priznajem, jer sam na početku trenerske karijere. Ali mene legendo ne mogu za soma da kupe i da manipulišu, i nemoj misliti da sam sam u ovoj priči, legendo - napisao je Ognjen Koroman na društvenim mrežama, a potom nastavio:

- Nemoj legendo da vređaš moju inteligenciju i da misliš da sam glupi, neinteligentni fudbaler. Dobro izvagaj legendice, spominješ Svetsko prvenstvo 2006. i da sam narušavao atmosferu. Ja svuda narušavam atmosferu gde je nepravda legendice. Ti se sećaš Svetskog prvenstva 2006? Voli te tvoj Koki, ti si moje detinjstvo ulepšao, ali vrati se bratelo, budi bre onaj Bina stari.

Prisetio se Ognjen Koroman i dana iz Crvene zvezde gde je igrao zajedno sa Vladanom Binićem, sinom Dragiše Binića.

- Sa sinom sam ti bio cimer u Zvezdi, divan dasa, zovi, ručamo, i da radimo za boljitak naše dece i fudbala, a ne da se prepiremo. Ti si Binić, a ja Koroman, a ko su oni?

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...