Dragan Džajić: Neko će mi platiti
Foto: KURIR

Legenda najavljuje

Dragan Džajić: Neko će mi platiti

Fudbal -
Ne zaboravljam šta su mi uradili, obračunaću se s nekim ljudima na pravi način

Sprema se osveta!Bivši predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić izjavio je da će se posle sudskog procesa sigurno obračunati s nekim ljudima koji su odgovorni za njegovo hapšenje. Snimci s lisicama na rukama u marici, koji su obišli svet i pokazali kako Srbija čuva svoje legende, i dalje su bolni ožiljci na duši legende srpskog fudbala Dragana Džajića. Uhapšen je 5. februara 2008. godine zajedno sa Vladimirom Cvetkovićem i Mišom Marinkovićem, a u zatvoru je proveo nekoliko meseci.- Neću ovo nikad zaboraviti. I kada bih hteo, ne bih mogao da zaboravim. Moraću da se obračunam s nekim ljudima na pravi način. Ne mislim u nekom drugom smislu, već javnom rečju. Neću se libiti da kažem, a o tome ćemo tek da pričamo, nadam se, kad se ova ujdurma u vezi sa mnom završi na najbolji mogući način - kazao je Džajić za SOS kanal i dodao:- Mislim da sam i sad dovoljno rekao na koga sve mislim. Znam i zbog kojih razloga, imaću još prilike da o svemu govorim i da budem konkretniji. Sramota je za državu i te ljude, koji su u tom trenutku bili na političkoj sceni, kad su mogli takvu odluku da donesu. Mene i danas taj bol, kad se setim hapšenja, udara direktno u srce. Shvatio sam da sam, kad sam postigao veliki uspeh sa Zvezdom i neku slavu, istog trenutka stekao veliki broj neprijatelja.

Zvezda je najveći klub na svetuDragan Džajić je pored Crvene zvezde igrao i za francusku Bastilju.- Za mene je Zvezda najveći klub na svetu. Mogao sam tada da odem u Real, trebalo je da idem zajedno s Miljanićem ili posle njega, ali to se nije ostvarilo. Kasnije sam igrao u Bastilji, sjajno materijalno prošao, mada sada žalim što pored Zvezde nisam igrao u još nekom velikom evropskom klubu - istakao je Džajić.

Samo da završim svoju mukuDragan Džajić je izjavio da se neće vraćati u klub dok ne završi sudski proces.- Otišao sam iz Crvene zvezde pre osam godina. I osim dolazaka na utakmice, posle tri-četiri godine pauze, s klubom nisam imao dodirne tačke. Dakle, samo kao navijač. U ovom trenutku prioritet m je da sudski spor izvedem do kraja. Nadam se da neće još dugo trajati - poručio je Dragan Džajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track