NEĆE GA GALAKSI, ALI GA HOĆE ZVEZDA! Terzić: Katai je profil igrača koji će nam uvek biti potreban!
Foto: Zorana Jevtić

predstoje razgovori

NEĆE GA GALAKSI, ALI GA HOĆE ZVEZDA! Terzić: Katai je profil igrača koji će nam uvek biti potreban!

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se povodom otkaza koji je srpski fudbaler Aleksandar Katai dobio u LA Galaksiju.

"Iskreno mi je žao što je zbog jednog nepromišljenog gesta na društvenim mrežama Aleksandar Katai ostao bez ugovora u LA Galaksiju, jer sam siguran da je on izvanredan čovek koji nije niti rasista niti bilo šta drugo negativno što bi moglo da mu se stavi na teret", rekao je Terzić i osvrnuo se na eventualni povratak Kataija u redove srpskog šampiona.

"Katai je izvanredan igrač koji uvek ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi. Danas sam na tu temu razgovarao sa Dejanom Stankovićem i Mitrom Mrkelom, i sva trojica smo se složili u jednom - on je igrač koji je na vanserijski način, golovima, asistencijama, driblinzima i uopšte igrama obeležio jedan period u našem klubu. Katai je profil igrača koji će uvek biti potreban Crvenoj zvezdi. Sada treba da vidimo da li će se i njegove želje i ambicije poklopiti sa našim. Razgovaraćemo, to je sigurno",objasnio je Zvezdan Terzić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track