SANJAM GOL U DERBIJU! Bojan Matić: Navijači su naš dvanaesti igrač!
Foto: FK Partizan

utakmica sezone

SANJAM GOL U DERBIJU! Bojan Matić: Navijači su naš dvanaesti igrač!

Fudbal -

U Partizanu su arhivirali utakmicu sa Spartakom i okrenuli se predstojećem večitom derbiju.

"Poraz od Spartaka može samo da nas razbudi. Jednostavno za ovaj poraz nema objašnjenja, ali mislim da glavom nismo bili u utakmici iz razloga što nas za par dana očekuje derbi i po meni utakmica sezone. Iskreno se nadam da će ovaj derbi biti mnogo bolji i uspešniji po nas, očekujem da mi napadači Partizana budemo u centru pažnje ovog puta i krunišemo derbi pobedom", rekao je Bojan Matić za klupski sajt crno-belih

Očekivanja?

"Igramo na domaćem terenu, pred našim navijačima. Iz tog razloga mislim da smo u prednosti, jer su naši navijači nas dvanaesti igrač. Imamo njihovu veliku podršku, što se moglo videti u prethodnim utakmicama."

Produžeci, penali…?

"Iskreno se nadam da neće biti potrebe za tim, verujem da ćemo utakmicu završiti u regularnom delu u našukorist. U slučaju da dođe do kaznenih udaraca, naravno da ću se prijaviti za izvođenje.

O protivniku?

"Kao sto svi znamo Zvezda je naš najveći rival, imaju dobru ekipu i zaista dobre pojedince. Mislim da će nas pored Degeneka čuvati i Milunović, ali verujem da nam to neće biti velika prepreka da postignemo pogodak!

Večiti derbi?

"Od detinjstva maštam o golu u večitom derbiju i proslavljanju gola sa našim navijačima na južnoj tribini! Sigurno da bi mi to bio najdraži gol u karijeri", nada se napadač crno- belih.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track