ARGENTINAC UZBURKAO STRASTI U SRBIJI: Luis Ibanjez otkrio da ga je zvao Partizan i da ih je odbio zbog Zvezde!
Foto: Filip Plavčić

ovo niste znali

ARGENTINAC UZBURKAO STRASTI U SRBIJI: Luis Ibanjez otkrio da ga je zvao Partizan i da ih je odbio zbog Zvezde!

Fudbal -

Bivši fudbaler crveno-belih bio na meti velikog rivala koji ga je zvao da se preseli u Humsku

Luis Ibanjez je fudbaler koji je ostavio velikog traga u Srbiji igrajući za Crvenu zvezdu. Nedavno je otkrio da je imao ponudu iz Partizana, dok je nosio crveno-beli dres u sezoni 2015/2016.

Argentinac je otkrio kad i kako ga je Partizan zvao. Luis Ibanjez (31) trenutno igra u Bosni i Hercegovini za Zrinjski iz Mostara.

foto: Saša Pavlić

- To su bile samo priče. Iskreno, ja ne bih nikada potpisao za rivala od kluba za koji sam igrao. Pogotovo ne bih u ovoj situaciji gde je to najveći rival. Imam poštovanje prema Zvezdi i neću nikada igrati za Partizan - rekao je Luis Ibanjez.

foto: Crvenazvezdafk.com

Argentinac je za Crvenu zvezdu odigrao 31 utakmicu i dao devet golova pod komandom trenera Miodraga Božovića. Bio je i strelac u večitom derbiju 27. februara 2016. godine igranom u Humskoj. Tada je Crvena zvezda pobedila Partizan rezultatom 2:1, a pored Ibanjeza gol za crveno-bele dao je Ugo Vijeira. Strelac za crno-bele bio je Sedrik Gogua. Sa zadovoljstvom ističe da je imao pozitivan skor u duelima sa Partizanom, dve pobede i jedan remi.

Iz Crvene zvezde je otišao u Tursku, naime Trabzonspor je za njega crveno-belima isplatio obeštećenje od 1.400.000 evra.

Kurir sport / Sport.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track