SENZACIJA, ALBANAC DOVODI JOŠ JEDNOG SRBINA U LACIO: Fudbaler koga se odrekao Partizan pred vratima Rima!
Foto: Profimedia

ima dobar njuh

SENZACIJA, ALBANAC DOVODI JOŠ JEDNOG SRBINA U LACIO: Fudbaler koga se odrekao Partizan pred vratima Rima!

Fudbal -

Nekadašnji omladinac crno-belih i igrač na kojem je Radnik iz Surdulice zaradio 1.300.000 miliona evra pred selidbom u Seriju A

Nekadašnji napadač Radnika iz Surdulice Igor Zlatanović (21) na dobrom je putu da pređe u Lacio.

Prošlog leta korpulentni napadač je sa juga Srbije stigao u Majorku za 1.300.000 evra i odmah je prosleđen u Numansiju na pozajmicu. Iako se u španskoj Segundi nije izborio za status prvotimca, tu ga je opazio sportski direktor Lacija Albanac Igli Tare koji želi da ga dovede već ovog leta u Lacio.

foto: Profimedia

Igor Zlatanović je inače dete Partizana. Rođeni Užičanin prošao je omaldinsku školu crno-belih, a potom se jednu sezonu kalio u Teleoptiku, gde je u 23 utakmice dao devet golova. Međutim, to nije bila dovoljan preporuka za Partizan, pa je raskinuo ugovor i otišao u Surdulicu.

To je bila najbolja odluka u karijeri Igora Zlatanovića. Snažni napadač proveo je tri sezone u Radniku i za 95 utakmica dao 28 golova. Igrao je za sve reprezentativne selekcije Srbije od 2014. godine.

foto: EPA

Direktor Lacija Igli Tare smatra da je Igor Zlatanović sa 22 godine ozbiljan potencijal i da klub od njega može da ima koristi u budućnosti, na sportskom i finansijskom planu.

Albanac ima odlična iskustva sa srpskim fudbalerima. Upravo je on u Rim iz belgijskog Genka doveo Sergeja Milinkovića-Savića za kojeg danas "lacijali" traže 100.000.000 evra i kojeg žele najbolji klubovi Evrope.

Još jedan srpski fudbaler otkriven je od strane Iglija Tarea i doveden u Rim. Radi se o Beograđaninu Adamu Marušiću koji igra za Crnu Goru i kojeg ovog leta traži PSŽ.

Pored Sergeja Milinkovića-Savića i Adama Marušića, Igli Tare je u Lacio doveo i Dušana Bastu i Filipa Đorđevića.

Kurir sport/www.corrieredellosport.it

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track