NA STADIONU SE ORILO: LOPOVI, LOPOVI! Pljušte žestoke OPTUŽBE: Sudija Grujić je poslat da spreči naš ulazak u Superligu!
Foto: Printskrin

nova bruka u srpskom fudbalu

NA STADIONU SE ORILO: LOPOVI, LOPOVI! Pljušte žestoke OPTUŽBE: Sudija Grujić je poslat da spreči naš ulazak u Superligu!

Fudbal -

Kolubara iz Lazarevca porazom od Zlatibora na svom terenu (1:2) izgubila je šansu da po prvi put u istoriji zaigra u Superligi Srbije, a za to krive sudiju Danila Grujića.

Iz Kolubare tvrde da je Grujić poslat na taj meč sa jasnim ciljem - da spreči ulazak kluba iz Lazarevca u elitu.

Kolubara je u 40. minutu utakmice, pri rezultatu 0:0, ostala sa igračem manje. Grujić je zbog prigovora pokazao Vasiljeviću crveni karton. Gosti su do kraja utakmice iskoristili prednost na terenu i zabeležili vrednu plasmana u Superligu.

"Kolubara nastavlja tamo gde je stala, borićemo se i dalje da sportskim putem stignemo do Superlige. Hteo bih da se zahvalim svim ljubiteljima fudbala koji su bili na meču, jer skoro 3.000 navijača ima malo koji klub. Dali su veliku podršku, ali to nije bilo dovoljno. Igračima Zlatibora zahvaljujem na fer i korektnoj igri i čestitam im ulazak u elitu", rekao je za "Žurnal" sportski direktor Kolubare Dragan Urošević.

Sudiju Grujića i njegove pomoćnike sa stadiona su ispratili gromoglasnim skandiranjem: "Lopovi, lopovi!"

"Sve ostalo mi kao klub ne želimo da komentarišemo, jer kako nama, tako i svima na tadionu, bilo je jasno da je sudija Danilo Grujić došao samo sa jednim ciljem, a to je da spreči da Kolubara u fer i korektnoj igri ostvari san dug 101 godinu, a to je ulazak u društvo najboljih klubova. Iskreno bih voleo kad bi nadležne službe u FSS pogledale snimak utakmice i samo objektivno ocenile suđenje", dodao je Urošević.

Kurir sport/Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track