VRNJCI DOBILI NOVI FUDBALSKI TEREN: Marinković darovao FK Goč, Crvena zvezda uveličala spektakl!
Foto: SSS

vrnjci na nogama

VRNJCI DOBILI NOVI FUDBALSKI TEREN: Marinković darovao FK Goč, Crvena zvezda uveličala spektakl!

Fudbal -

Veliki dan za Vrnjačku banju, tačnije za mesto Vrnjci! Velelepni bazeni oduvek su krasili ovaj kraj, a sport je sada bogatiji i za najmoderniji fudbalski teren.

Na novom fudbalskom terenu sa travom odigrana je i prva zvanična utakmica, a snage su odmerili seniori FK Goč i omladinci FK Crvena zvezda. Rezultat je nekako uvek u drugom planu kada su ovakve utakmice u pitanju, ali valja istaći da je sve proteklo na najvišem mogućem nivou.

foto: SSS

Pred sam početak utakmice generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković uručio je sportsku opremu za mlađe selekcije FK Goč, čime je najmasovnija sportska organizacija na Balkanu nastavila aktivnosti u kojima pomaže manje klubove.:

foto: SSS

“Sportski savez Srbije neguje odličnu saradnju sa prvim čovekom opštine Bobanom Đurovićem i Sportskim savezom Vrnjačke Banje koji predvodi Dušan Radović. Pozdravljamo sav rad i trud koji ljudi iz Vrnjačke Banje ulažu u podizanje sporta na viši nivo. Sportska infrastruktura iz godine u godinu je sve bolja, pa sportisti imaju najbolje uslove za pripreme na ovom mestu. Nadam se da će nastaviti sa marljivim radom”, rekao je Goran Marinković.

foto: SSS

G.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track