ČEMU VAM SLUŽI TAJ VAR?! U Firenci KIPTE OD BESA: Da li je moguće da je čovek za OVO pokazao na BELU TAČKU! (VIDEO)
Foto: Printskrin

AUUU, SUDIJA

ČEMU VAM SLUŽI TAJ VAR?! U Firenci KIPTE OD BESA: Da li je moguće da je čovek za OVO pokazao na BELU TAČKU! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Lacija savladali su posle preokreta Fiorentinu rezultatom 2:1, a utakmicu je nažalost obeležila velika sudijska greška koja je odredila tok meča.

Spektakularan gol Franka Riberija, velika borba na terenu, direktan crveni karton Vlahovića, preokret i slavlje Rimljana koji ostaju u borbi za skudeto... Sve to je palo u drugi plan, jer je najjači utisak sa meča VAR.

Fiorentina je vodila 1:0 sve do 67. minuta utakmice, kada je sudija Fabri pokazao na belu tačku, osle jednog duela golmana Bartolomeja Dragovskog i Felipea Kaiseda. Odmah se jasno videlo da je fudbaler Lacija simulirao prekršaj, jer kontakta nije bilo. Međutim, sudija nije mislio tako. Očito je i neko ko sedi u VAR sobi prespavao ovaj duel.

Veteran Frank Riberi doneo je prednost Violi sjajnim golom. Ćiro Imobile je iskoristio pomenuti jedanaesterac za izjednačenje, a preokret Laciju doneo je Luis Alberto osam minuta pre kraja utakmice.

Srpski napadač Dušan Vlahović ušao je u igru u drugom poluvremenu, ali u poslednjim trenucima meča napravio je veliku glupost. Udario je bez potrebe laktom Patrika u lice i sudija je posle gledanja snimka odlučio da mu pokaže direktan crveni karton u 95. minutu. Vlahović će zbog toga propustiti naredne dve utakmice. Sergej Milinković Savić je odigrao ceo meč za Lacio, baš kao i Nikola Milenković na drugoj strani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track