ATALANTA PRESKOČILA INTER! Napoli rutinski sa NEMOĆNIM Spalom! VIDEO
Foto: EPA

SERIJA A

ATALANTA PRESKOČILA INTER! Napoli rutinski sa NEMOĆNIM Spalom! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Atalante pobedili su večeras na gostujućem terenu Udineze sa 3:2, u utakmici 28. kola italijanskog prvenstva.

Atalanta je povela u devetom minutu golom Duvana Zapate, a izjednačio je Kevin Lazanja u 31. Posle toga dvostruki strelac u ekipi Atalante bio je Luis Muriel, u 71. i 79. minutu, a konačan rezultat postavio je Lazanja, svojim drugim golom na utakmici u 87. minutu.

Atalanta je nastavila dobar niz i posle 17. pobede je četvrta sa 57 bodova, bodom manje, ali i utakmicom više od trećeplasiranog Intera. Udineze je nastavio niz bez pobede i 15. je na tabeli sa 28 bodova, tri boda više od zone ispadanja.

Sasuolo i Verona odigrali su nerešeno 3:3. Verona je povela u 51. minutu golom srpskog fudbalera Darka Lazovića, a dva minuta kasnije izjednačio je Žeremi Boga. Novo vodjstvo gostima doneo je Marijuš Stempinjskij u 57. minutu, a dva gola prednosti omogućio je Mateo Pesina golom u 68. minutu.

Sasuolo je u završnici sa dva gola uspeo da izvuče bod. Boga je svoj drugi gol na meču postigao u 77. minutu, a konačan rezultat postavio je Rožerio u sedmom minutu nadoknade vremena.

1 / 4 Foto: EPA

Verona je deveta na tabeli sa 39 bodova. Sasuolo je drugu uzastopnu utakmicu odigrao nerešeno i sa 34 boda zauzima 12. mesto.

U ostalim utakmicama Napoli je na svom terenu pobedio Spal sa 3:1, a Bolonja je kao gost bila bolja od Sampdorije sa 2:1.

Ranije danas Milan je pobedio Romu sa 2:0, a večeras još igraju Parma - Inter.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track