PANIKA U ARSENALU, ARTETA SE ŽIV OHLADIO: Menadžer zabrinuo sve u klubu! Pregrmeo koronu, pa mu opasno spala temperatura
Foto: Profimedia

34,4

PANIKA U ARSENALU, ARTETA SE ŽIV OHLADIO: Menadžer zabrinuo sve u klubu! Pregrmeo koronu, pa mu opasno spala temperatura

Fudbal -

Kada je toplomer pokazao nestvarno niske brojke, nikome u klubu nije bilo svejedno.

Menadžer Arsenala Mikel Arteta imao je telesnu temperaturu od 34,4 stepena, a budući da je bio zaražen koronavirsuom, to je izazvalo paniku u londnonskom klubu.

Svi oni koje je koronavirus pogodio u poslednjih nekoliko meseci znaju kako je boriti se sa visokom temperaturom, a oni koji su bili u kontaktu sa zaraženima priželjkuju samo da ne dobiju neki od simptoma. Pre svega temperaturu, kao prvi pokazatelj da nešto možda nije u redu.

Zato se redom pojavljuje osmeh na licu kad pročitate brojke niže od 37 stepeni na toplomeru. Ali tome se Arteta, baš kao i niko u celom Arsenalu nimalo nije obradovao kada je menadžeru izmereno neverovatnih 34,4. Malo je reći da je zavaldala tiha panika. Odmah se pojavila bojazan da Arteta nakon koronavirus sada pati od hipotermije, bolesti koja može da bude izuzetno opasna ukoliko se ne odreaguje na vreme.

foto: Printskrin Tviter

Ipak, kakvu-takvu utehu svi su pronašli u podatku da beskontaktni toplomeri mogu veoma često da pokažu nižu temperaturu tela od stvarne. A, Artetino stanje će se sada ozbiljnije pratiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track