PARTIZAN NA ZLATIBOR VODI BISERA IZ SVOJE ŠKOLE! Stefan Radmanovac pojačava konkurenciju na poziciji desnog beka! VIDEO
Foto: Partizan.rs

ZLTNA GENERACIJA 2001 CRNO-BELIH

PARTIZAN NA ZLATIBOR VODI BISERA IZ SVOJE ŠKOLE! Stefan Radmanovac pojačava konkurenciju na poziciji desnog beka! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Partizana 4. jula kreću put Zlatibora gde ih očekuje prvi deo letnjih priprema za start nove sezone.

Zbog pandemije korona virusa čitav plan i raspored crno-belih je malo promenjen, pa je tako umesto prvog jula, start priprema pomeren je za 4. Ovaj prvi deo pripremnog perioda, gde je fokus na fizičkoj pripremi, trajaće do 11. jula kada se ekipa vraća za Beograd gde će imati kratak odmor od tri dana, pa se već 15. vraćaju na popularnu srpsku planinu da odrade i drugi deo priprema.

Šef Savo Milošević je za taj period zakazao nekoliko prijateljskih utakmica (sa Mladosti iz Lučana, Proleterom, Zlatiborom...), a što se spiska tiče, kao i uvek ima iznenađenja.

foto: @starsport

Na spisku putnika za Zlatibor našlo se i jedno novo ime. Reč je o Stefanu Radmanovcu, 18-godišnjem fudbaleru Teleoptika i članu U19 reprezentacije Srbije. Radmanovac je član zlatne generacije Partizana 2001. iz koje su već ''isplivali'' biseri poput Strahinje i Lazara Pavlovića, ali i Nikole Štulića koji je nedavno priključen prvom timu crno-belih.

Ovaj talentovani Partizanov klinac igra na poziciji desnog beka, gde će pojačati konkurenciju u kojoj je samo, sada već standardni, Nemanja Miletić.

Radmanovac je prošao sve mlađe selekcije naše zemlje, a za U19 reprezentaciju, za koju sada nastupa, odigrao je pet mečeva i jednom je tresao mrežu protivnika.

Osim Radmanovca, Milošević na prvi deo priprema vodi još četiri igrača iz mladog pogona, ali koji su već na pripremama u Turskoj ''debitovali'' za A selekciju.

U pitanju su Sava Arambašić (napadač), Miljan Momčilović (zadnji vezni), ali i Nikola Čolić i Uroš Knežević iz generacije 2002. iz koje je i biser crno-belih Filip Stevanović. Svi dolaze iz Partizanove filijale Teleoptika, pa je ovo samo još jedan dokaz dobrog i kvalitetnog rada u mlađim selekcijama vicešampiona države.

D.P / N.I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track