MURINJO U FAZONU, BOLJE DA NE ČUJEM NEGO DA ME SVAŠTA PITAJU: Specijalni ISKUSNO rešio problem sa novinarima! VIDEO
Foto: EPA

lukavi portugalac

MURINJO U FAZONU, BOLJE DA NE ČUJEM NEGO DA ME SVAŠTA PITAJU: Specijalni ISKUSNO rešio problem sa novinarima! VIDEO

Fudbal -

Totenhem Žozea Murinja definitivno ne blista u poslednje vreme, u četvrtak uveče je jedva izvukao bod na gostovanju protiv očajnog Bornmuta ove sezone.

Pevci su su četiri kola pre kraja na 10 bodova manje od četvrtoplasiranog Lestera i jasno je da ih naredne sezone nećemo gledati u Ligi šampiona, a pitanje je mogu li se uopšte dokopati Evrope

Murinjo sigurno nije očekivao ovakav pad njegovog Totenhema i sigurno je da Portugalac nije sretan zbog toga, a nezadovoljstvo je, u svom stilu, pokazao i na konferenciji za medije nakon remija u Bornmutu.

Naime, nije imao strpljenja i čim je stavio slušalice, skinuo ih je i napustio salu za konferenciju.

"Zdravo Žoze, da li me čuješ?", upitao ga je jedan od novinara (zbog pandemije novinari ne prisustvuju konferencijma), a Portugalac odgovorio: "Ne" i samo odjurio.

Ili se radilo o tehničkim problemima koji su Murinja dodatno iznervirali ili je to jednostavno bio način Portugalca da spreči novinarsku ofanzivu jer je svestan da nema alibi za loše igre svoje ekipe.

Fulam – Kardif

Tri pobede u nizu osigurale su Fulamu mesto u plej-ofu za Premijer lige, ali tim Aleksandra Mitrovića i dalje se nada direktnoj promociji u elitu. Večeras (21.15) Mitrović se vraća u tim, a u London stiže Kardif, još jedan kandidat za Premijer ligu. Kec je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam – Kardif.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track