REAL PRED KRUNISANJEM! Barsa može samo da KUKA, šampion je Jović LUKA!
Foto: Profimedia

slaviće se titula

REAL PRED KRUNISANJEM! Barsa može samo da KUKA, šampion je Jović LUKA!

Fudbal -

Real ima meč loptu za titulu u četvrtak protiv Viljareala, a srpski napadač nalazi se u planovima Zidana za utakmicu na Santjago Bernabeuu

Vreme je da se desi nešto lepo u karijeri Luke Jovića! Posle serije loših stvari koji su pratile Srbina od dolaska u Madrid, na red je došlo i nešto pohvalno.

Real u četvrtak ima priliku da osvoji titulu prvaka Španije, a za to im je potrebna pobeda nad Viljarealom. Jović će najverovatnije na klupi čekati svoju šansu da istrči na travu Santjago Bernabeua.

Srpski as morao je prethodne nedelje u karantin jer mu je prijatelj bio pozitivan na kovid 19, pa je to automatski značilo da Luku čeka nova izolacija. Posle tri negativna testa na koronu, mladi napadač dobio je dozvolu da se vrati u trenažni proces. Jović je juče trenirao i biće među igračima na koje Zinedin Zidan računa za meč sezone.

Kraljevska serija posle korone

Real je pre prekida prvenstva zbog koronavirusa bio u bodovnom zaostatku za Barselonom (dva boda).

Međutim, od kada je prvenstvo nastavljeno, "kraljevski klub" igra u skladu s tim nadimkom. Na osam mečeva Jović i drugovi zabeležili su isti broj pobeda!

S druge strane, Barsa je imala tri nerešena rezultata i samim tim izgubila je korak sa Madriđanima.

"Kraljevski klub" ima četiri boda više od Barselone, a do kraja Primere ostala su još dva kola. U slučaju da Real prokocka prvu šansu za titulu, imaće i popravni. U poslednjem kolu velikan iz Madrida odlazi na noge Leganesu. Što se tiče Barselone, oni moraju da se nadaju čudu na mečevima najvećeg rivala.

foto: Profimedia

Uz to imaju obavezu da pobede danas Osasunu i u poslednjem kolu Alaves. Čini se da je krunisanje Reala i našeg Luke Jovića gotovo izvesno. Pa neka ovo bude početak nekih lepših momenata za srpskog fudbalera u dresu najvećeg kluba na svetu.

Četiri skandala u četiri meseca!

* Prekršio obavezan karantin u Srbiji, dobio krivičnu prijavu

* Pao s kuće tokom odmora u Srbiji i polomio stopalo

* Roštiljao s drugarima u Madridu bez poštovanja socijalne distance

* Pokazao srednji prst fotografu usred Madrida

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track