SREDNJI PRST NAVIJAČIMA SOČIJA: Žena golmana Rostova zbog slike dobija pretnje smrću (FOTO)
Foto: Instagram PS

NE SMIRUJE SE BURA

SREDNJI PRST NAVIJAČIMA SOČIJA: Žena golmana Rostova zbog slike dobija pretnje smrću (FOTO)

Fudbal -

Ksenija Pasjakova, manekenka i supruga golmana Rostova Sergeja Pasjakova je pre oko mesec dana pokazala srednji prst, nakon što je tim njenog supruga tim primio deset golova protiv Sočija.

Tih dana se, naime, kompletan tim Rostova nalazio u karantinu zbog koronavirusa, protivnik i FS Rusije nisu želeli da se utakmica odloži, pa je Rostov igrao sa juniorima što je Soči iskoristio da im naneste težak poraz.

Taj neuspeh koštao je igrače sa Dona visokog plasmana, a četiri supruge među kojima je i Ksenija su postavile na Instagramu fotografiju kako poazuju srednji prst navijačima i igračima Sočija uz poruku: "Čestitamo vam na pobedi."

Taj gest je razbesneo fanove Sočija koji su ušli u rat sa Ksenijom koja važi za jednu od najzgodnijih žena fudbalera u Rusiji.

- Pazite da vam neko ne polomi prste - jedan je u nizu komentara ispod objave.

Miss it...✨?

Објава коју дели Ксения Песьякова (@ksenia_peso) дана

Supruga fudbalera Rostova je uvrede podelila na Instagramu, a pratioce je upitala da li treba na njih da odgovori ili da se obrati nadležnim organima, uz zahvalnost na stotinama poruka podrške, otkrivši da prima i pretnje smrću, zbog čega strahuje za sopstvenu bezbednost.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track