OKRETNICA U ZEMUNU

MESTO KRVAVOG NAPADA BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA: Ovde je Malbaša nekoliko puta zario nož u stomak DILERU! (FOTO, VIDEO)

Fudbal -

Bivši fudbaler Partizana napao je čoveka nožem na okretnici autobusa u Zemunu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u ponedeljak su lišili slobode bivšeg fudbalera Nikolu Malbašu (43), zbog osnovane sumnje da je 8. jula izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju nad 48-godišnjim muškarcem.

Bivši fudbaler Partizana je na okretnici autobusa u Zemunu ušao u aotomobil Igora Neškovića i nakon verbalne rasprave više puta ga nožem ubo u stomak, a zatim pobegao sa lica mesta.

Ova krvava drama odigrala se na okretnici autobuskih linija 18 i 83.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Inače, Igor Nešković je od ranije poznat policiji i ima dosije. Privođen je i pisane su mu krivične prijave zbog trgovine narkoticima, ali i krađe automobila, zbog čega je i osuđivan.

Otkud Malbaša u ovakvom društvu, javnosti nije poznato. Posle završetka fudbalske karijere, on se povukao u rodni Zemun i uplovio u privatan biznis.

Nešković je odmah nakon napada kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu, gde je hitno operisan. Njgovo stanje je sada stabilno.

Malbaša je karijeru započeo u Fudbalskom klubu Zemun, da bi kasnije nastupao za Mladost iz Apatina. Prvoligašku afirmaciju doživeo je u Hajduku iz Kule, da bi u sezoni 2002/2003. potpisao ugovor za Partizan, u vreme dok je crno-bele trenirao Lotar Mateus, i u Ligi šampiona. Kao bek, nije se često upisivao u listu strelaca, ali je navijačima Partizana u lepoj uspomeni ostao njegov gol postignut u meču s Đurgardenom iz penala, u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Igrao je potom za Terek, atinski AEK, Koblenc i kineski Šandong.

Kurir sport Foto/video: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track