ZVEZDIN JUTARNJI TRENING: Raspucani Katai i Ivanić i "prozivke" na račun Borjana!
Foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

stara pazova

ZVEZDIN JUTARNJI TRENING: Raspucani Katai i Ivanić i "prozivke" na račun Borjana!

Fudbal -

Posle rada u teretani prvotimci crveno-belih radili pod dirigentskom palicom Dejana Stankovića

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su sa radom u Staroj Pazovi. Jak intenzitet treninga koji je nametnuo trener Dejan Stanković nije teško pao igračima.

Kao što je to bio slučaj i prethodnog jutra, trening je otpočeo aktivacijom u sportskoj sali i teretani. Trideset minuta bilo je rezervisano za Federika Panonćinija i njegove saradnike koji su pripremili fudbalere za naporan rad na terenu. Kako glavni kondicioni trener voli da kaže, siguran je da nije omiljen među igračima, barem ne dok im zadaje “teške” zadatke.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Tako je bilo i danas, kada su Zvezdine snage nastavile sa radom na terenu. Dočekali su ih već pripremljeni rekviziti, svaki “maneken” bio je na svoj mestu, tako da je sve bilo spremno za početak glavnog dela treninga.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Na drugom terenu, prskalice koje su kvasile teren, poslužile su i fudbalerima kako bi se osvežili pre nastavka rada na taktičko-tehničkim detaljima. Zatim su Zvezdine snage, podeljene u dva tima, uvežbavale napade, a glavni utisak celog treninga su veoma raspoloženi ofanzivci.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Golovi su padali na obe strane, a naročito su bili raspoloženi Katai i Ivanić koji su golove proslavljali kao na utakmici, a često su i “prozivali” Milana Borjana. Sjajna atmosfera i dobro raspoloženje su reči koji opisuju svaki Zvezdin trening.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track