ZVEZDO, HOĆEŠ LI REAGOVATI? Aleksandra Dragovića menadžeri vuku u Tursku, a njegovo srce kuca za crveno-bele!
Foto: EPA/Christian Hofer

zbogom leverkuzen

ZVEZDO, HOĆEŠ LI REAGOVATI? Aleksandra Dragovića menadžeri vuku u Tursku, a njegovo srce kuca za crveno-bele!

Fudbal -

Austrijski reprezentativac srpskog porekla ovog leta sigurno napušta Bundelsigu

Fudbalski reprezentativac Austrije srpskog porekla, Aleksandar Dragović, mogao bi da pojača Crvenu zvezdu ovog leta. Defanzivac Leverkuzena ušao je u poslednju godinu ugovora sa nemačkim klubom, ali zbog činjenice da nije u prvom planu kod trenera Petera Boša izrazio je želju da napusti klub.

Njegova menadžerska agencija "Hagmayr" već mu traži novi klub. Za sada je turski Trabzonspor izrazio najveće interesovanje da Dragovića dovede u svoje redove, ali problem pravi sam fudbaler koji bi radije da dođe u Beograd i zaigra za svoju dečačku ljubav Crvenu zvezdu.

Još u maju mesecu, Aleksandar Dragović (29) dao je zanimljiv intervju nemačkim medijima u kojima je izrazio želju da obuče crveno-beli dres:

- Sanjao sam još kada sam imao šest ili sedam godina da zaigram za Crvenu zvezdu. To mi je oduvek želja i nadam se da ću jednoga dana to ostvariti - izjavio je tada Dragović i dodao:

- Sve je to zbog dede koji je bio veliki zvezdaš. Crvena zvezda je klub koji mi je u srcu. Vaspitan sam tako i saživeo sam se sa tim klubom. U mojoj familiji svi navijaju za Zvezdu koja je najveća u Srbiji.

Čelnici Crvene zvezde još se nisu oglasili povodom Aleksandra Dragovića, ali u slučaju da Miloš Degenek ode u Spartak iz Moskve, Srbin iz Austrije bio bi sjajno rešenje.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track