STEVANOVIĆ ŽRTVA FSS PRAVILA: Specijalista za penale napušta crno-bele i odlazi ''preko grane''
Foto: Starsport©

transfer PIJACA

STEVANOVIĆ ŽRTVA FSS PRAVILA: Specijalista za penale napušta crno-bele i odlazi ''preko grane''

Fudbal -

Golman Nemanja Stevanović napustiće klub iz Humske.

Stevanović je naprasno odulučio da ne produži ugovor sa crno-belima, iako je sve bilo gotovo dogovoreno. Uprava i struka su već na Zlatiboru najavili produžetak saradnje sa Stevanovićem, ali do toga ipak neće doći pošto je iskusni golman ipak odlučio da odabere sredinu u kojoj će imati priliku da brani.

Stevanoviću je očigledno postalo jasno kako će priliku dobijati samo na kašičicu pošto je stručni štab odlučio da Aleksandar Popović bude broj jedan i da upravo on bude onaj ''bonus igrač'' za narednu sezonu.

foto: Partizan.rs

Mesto rezervnog golmana pripalo bi iskusnom Vladimiru Stojkoviću, pa je i sam Stevanović sabrao ''dva i dva'' i odlučio kako je najbolje da sreću potraži preko granice pošto u Humskoj minutažu neće imati. Za Stevanovića je zainteresovano nekoliko klubova iz Turske, Azerbejdžana i Kipra, pa se pretpostavlja da će u karijeru nastaviti u nekoj od ovih egzotičnih destinacija.

Ostaje pitanje koji je sledeći potez uprave - da li dovoditi novog golmana, ili rešenje potražiti u mlađim selekcijama, gde iskreno govoreći i nije neka konkurencija.

Podsetimo, Stevanović je u Partizan stigao davne 2016. godine iz Čukaričkog u transferu teškom 150.000 evra, a na insistiranje tadašnjeg trenera crno-belih Ivana Tomića.

foto: Starsport©

Za vreme mandata u Partizanu Stevanović je pozajmljivan Radu, Teleoptiku i Čukričkom, sve do prošlog leta kada je Milošević ovog specijalistu za penale pozicionirao kao drugog golmana u timu.

Nemanja Stevanović do sada osvojio je duplu krunu sa Partizanom, već u prvoj sezoni u klubu, ali i Kup sa Čukaričkim u sezoni 14/15.

N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track