KO JE OTAC VERENICE BRUKLINA BEKAMA: Bilioner Nelson Pelc (78) je čovek sa OPASNIM VEZAMA, blizak sa Donaldom Trampom
Foto: Profimedia, Instagram Printscreen

INTERESANTNA PRIČA

KO JE OTAC VERENICE BRUKLINA BEKAMA: Bilioner Nelson Pelc (78) je čovek sa OPASNIM VEZAMA, blizak sa Donaldom Trampom

Fudbal -

Verenica Bruklina Bekama, lepa Nikola Pelc, dobila je od Bruklina prsten vredan milione, a Viktorija i Dejvid Bekam su oduševljeni budućom snajom. A kako i ne bi kada potiče iz imućne porodice, a otac joj je američki bilioner Nelson Pelc.

Nelson Pelc (78) je za života obezbedio da narednih nekiliko generacija ne moraju u životu prstom da mrdnu.

Američki bilioner, inače rođen u Njujorku u jeverejskoj porodici, vlasnih je nekiliko vodićih svetskih kompanija. Ono što je posebno interesantno jeste da je upisao fakultet, ali nikada ga nije završio.

nikola i nelson pelc u zagrljaju
nikola i nelson pelc u zagrljajufoto: Instagram

Njegovo bagatstvo u junu 2020. godine procenjeno je na 1,7 biliona američkih dolara.

Počeo je kao vozač kamiona u kompaniji koju je držao njegov deda Abdulah, da bi nešto kasnije sa svojim rođenim bratom preuzeo kompaniju za proizvodnju smrznute hrane i razvio biznis širom Amerike. Uspeo je jednom i da bankrotira, ali bankrot nije bio dugog veka, pronašao je investitore, vratio se na staze uspeha i u nebesa razvio biznis.

Za njega kažu kako je "čovek s ulice i dobro zna šta masa želi".

Ova jevrejska porodica na glasu je u vrlo moćnim krugovima širom SAD-a, a koliko su važni daje podatak da je na njihovu nedavno organiziovanu večeru na imanju na Floridi došao i predsednik Donald Tramp.

donald tramp
donald trampfoto: Youtube/Fox News

Ali, to nije sve. Navodno je njegov broj telefona nađen među hiljadama ostalih koje su se nalazili u crnoj knjižici pedofila Džefrija Epstina, a priča se i da je bio jedan od mogućih investitora koji su želeli da od njega kupe New York Magazine.

Nelson, koji danas gazi osmu deceniju života ženio se čak tri puta i ima osmoro dece. Njegova treća supruga je bivša manekenka Klaudija Hefner sa kojom ima sina Vila i ćerku Nikolu.

❤️

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

I upravo mlada Nikola će narednog leta reći sudbonsono "da" sinu legendarnog engelskog fudbalera Dejvida Bekama.

Kako prenosi strana štampa, venčanje bi trebalo da bude održano idućeg leta i to po jedno na svakoj strani Atlantika.

Američki bilioner, kada je reč o njegovoj deci, poprilično je široke ruke. Na Bar Micvu organizovanu 2016. godine, za svoje sinove blizance, potrošio je više od milion dolara. Zato verovatno neće žaliti koliko će potrošiti na dan iz snova svoje mezimice.

home

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Nikola se sa Bruklinom Bekamom upoznala se preko zajedničke prijateljice Sofije Riči, usvojene ćerke pevača Lajonela Ričija, i vezu su započeli u oktobru 2019. Pošto su imali prvi, službeni zajednički izlazak u Los Anđelesu u januaru, zajedno su otišli na parisku Nedelju mode ovog proleća gde ju je Bruklin nazvao "ljubavlju svog života".

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track