LALATOVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO NA SEPARATISTIČKE PROVOKACIJE NAVIJAČA TSC: Ovo je derbi severa Srbije, naše VELIKE SRBIJE!
Foto: Profimedia

BRAVO

LALATOVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO NA SEPARATISTIČKE PROVOKACIJE NAVIJAČA TSC: Ovo je derbi severa Srbije, naše VELIKE SRBIJE!

Fudbal -

Nenad Lalatović, trener fudbalera Vojvodine, u svom stilu odgovorio je na neslane "prozivke" navijača TSC posle utakmice sa TSC u okviru prvog kola Superlige Srbije.

Njegova Vojvodina remizirala je na gostovanju ekipi TSC (2:2), a na konferenciji za medije Lalatović je prokomentarisao separatističke provokacije navijača domaće ekipe.

"Moraju svi da znaju - zbog svih aktera ovde, pa i svih ostalih u celoj Srbiji. Ovo nije bio derbi ne znam kakav i ovo nije bio derbi da je bio srpski derbi, ovo je bio derbi severa velike Srbije. Da se to jednom zna, ovo je bio derbi severa Srbije, velike naše Srbije, najveće na svetu, i to mora da se zna. U Srbiji se igra srpski derbi i ne može da se igra drugačiji derbi. Danas se igrao srpski derbi, derbi velikog severa Srbije, velike Vojvodine", emotivno je odragovao Lalatović pred kamerama televizije "Arena sport".

foto: Starsport©

Na kratko se osvrnuo i na sam meč, ali...

"Nismo nažalost uspeli da pobedimo, nismo ni mogli da pobedimo, ali neću sad ništa da pričam (o tome) danas što se dešavalo. Ali, opet, hoću da pošaljem poruku da svi znaju da je ovo velika Srbija i u Srbiji će se uvek igrati veliki srpski derbi, koji su danas igrala dva srpska kluba koja su podelila bodove. Nismo uspeli da pobedimo mi, nisu uspeli da pobede oni, ali kažem - jako je teško ovde pobediti pod ovakvim uslovima", dodao je Lalatović.

foto: Nemanja Ilić/Kurir

Podsetimo, pred start nove sezone navijači TSC-a, okupljeni u grupi "Plavi bećari", objavili su poruku u kojoj su provokativno nazvali utakmicu "južnim derbijem", što može imati separatističku konotaciju i aludiranje na teritorije "Velike Mađarske"

- Nova sezona počinje i naš voljeni tim kreće u marš protiv jedne od najjačih ekipa lige, to nam daje razlog za slavlje. Uz to, uspeli smo da uđemo u Evropu, imamo dobre šanse da u ovoj sezoni igramo na svom novom stadionu i sve počinje "južnim derbijem". Ali.. Pred praznim stolicama, što je ekstremno teško prihvatiti - napisali su "Plavi bećari".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track