KO JE MILIONER KOD KOG JE SINIŠA IŠAO NA ŽURKU: Plejboj, čeka dete sa 27 godina mlađom, EKSCENTRIK kome zavide mnogi
Foto: Instagram

NEVEROVATAN ČOVEK

KO JE MILIONER KOD KOG JE SINIŠA IŠAO NA ŽURKU: Plejboj, čeka dete sa 27 godina mlađom, EKSCENTRIK kome zavide mnogi

Fudbal -

Italijanski milioner Đanluka Vaki organizovao je proslavu 53. rođendana, a među zvanicama u luksuznom lestovalištu u Italiji našla se i porodica Mihajlović.

Svi oni, ali i još stotinu odabranih gostiju uživali su žurki koju je organizovao jedan od najekscentričnijih Italijana.

? Sere d’estate ....love ?

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

Harizmatični Đanluka rođen 05. avgusta 1967. godine u Bolonji, gde je i završio Univerzitet za ekonomiju i biznis.

Kao preduzetnik radio je u različitim oblastima, turizma, do mode, a pažnju javnosti pruvukao je zbog načina života. Za kratko vreme postao je prava atrakcija, pa ga sada na Instagramu prati preko 16 miliona ljudi.

Đanluki zavide mnogi. Na samo jednoj stvari - što ga baš briga šta svet misli, on u životu uživa 365 dana godišnje! Na razne načine.

Đanluka je biznismen i plejboj, posvećen modi, avanturi, prirodi i zgodnim ženama, uživa u čarima leta, a fotografije i snimke sa luksuznih destinacija i ludih žurki redovno objavljuje na svom profilu.

Poznat je i po ekscentričnom načinu oblačenja, koji podrazumeva odela specifičnih boja i dezena, unikatne čizme i cipele, a posebno voli da provodi vreme u finim pidžamama i bosonog. Čitavo telo, od vrata pa na dole mu je prekriveno tetovažama, ali da ih nema, čini se, slika ne bi bila potpuna.

Bio je poznat i po tome da je često menjao devojke, dok na jednoj žurci nije upoznao svoju sadašnju devojku, Šaron Fonseku koja je od njega mlađa 27 godina. Njih dvoje uskoro očekuju rođenje deteta, a nedavno su otkrili javnosti da će biti devojčica.

Chicken Dance ???? @sharfonseca #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Đanluka je poznat po brojnim talentima, među kojima se ističe njegova ljubav prema plesu, a posebno prema muzici, iz čega je proizašlo da je on, između ostalog i vrlo uspešan di-džej.

Ovaj milioner zaradio je na Instagramu titulu "najseksi dekica na svetu", a prema pisanju "Daily Maila", njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 300 miliona dolara.

Cryotherapy time ❄️❄️ #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Miami Beats.... #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja