LJUBAVNI TROUGAO O KOM JE BRUJAO SVET: Lepa misica Bufona uporedila sa po*no glumcem a on je zamenio FATALNOM brinetom
Foto: Profimedia, Instagram

LJUBAVNE ZAVRZLAME

LJUBAVNI TROUGAO O KOM JE BRUJAO SVET: Lepa misica Bufona uporedila sa po*no glumcem a on je zamenio FATALNOM brinetom

Fudbal -

Slavni golman Đanluiđi Bufon jedan je od najboljih čuvara mreže na svetu, ali od žena u svom životu nije uspeo da se odbrani. Ili jednostavno - nije hteo!

Dve su obeležile njegov ljubavni život i naslovne strane italijanskih, ali i svetskih tabloida.

U pitanju su bivša i sadašnja supruga. Obe podjednako atraktivne i oštre na jeziku.

foto: AP

Sa vršnjakinjom, inače mis Češke za 1998. godinu i Plejboj modelom Alenom Šeredovom je stupio u brak 2011. godine i sa njom ima dva sina, ipak, 2014. par se rastao.

Alena je otkrila neverovatan način na koji je saznala da je došao kraj braku.

"Kako sam saznala da me ostavlja? Čula sam to na radiju! Nažalost, ne poslednja, jer je nakon mene to čuo i moj otac. Što te ne ubije, to te ojača. Postala sam bolja osoba, nisam dala težinu stvarima koje me više nisu zanimale. Uvek dođe osoba koju zaslužujete. Nisam htela da očajavam, nego sam nastavila dalje", objasnila je lepa Alena koja je za bivšeg muža imala nekada i reči hvale. Bar kada je se*s u pitanju. Ona je za italijanske medije, malo pred razvod, izjavila kako je Điđi u krevetu bolji i od por*o glumca Rokija Sifredija.

? - @lefayresorts #Smile #TeamAlena #HappyMum

A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova) on

Dotičnom Italijanu nije puno trebalo da odreaguje na ovu izjavu te je poručio da ako Alena govori istinu, neka Bufon dođe u njegov studio da se dokaže pred kamerama.

A on je brže-bolje našao drugu partnerku, italijansku voditeljku Ilariju D' Amiko.

Ona je takođe veoma zadovoljna Bufonovim umećem u krevetu.

Navodno, njihove komšije se često žale na preteranu buku i stenjanje koje su dolazili iz njihovog stana, a jedan sused je rekao da se ponašaju „kao zečevi u vreme parenja“.

foto: Profimedia

Inače, Bufon je tokom svoje karijere bio na meti mnogih lepih žena. Dok je bio anonimni golman Parme zabavljao se sa italijanskom sprinterkom Vinćencom Kali, sa kojom je čak bio i veren. Još nekoliko žena povezivano je sa legendarnim italijanskom golmanom. Lepe italijanske TV voditeljka Dileta Leota navodno se viđala sa Đanluiđijem Bufonom, kao i provokativna Frančeska Siprijani. Njih dve su navodno bile ljubavnice Bufona dok je bio u braku sa Alenom Šeredovom, mada je poznati golman uvek demantovao ova pisanja i nagađanja italijanskih medija.

foto: AP

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja