ITALIJANI POMAŽU TUMBAKOVIĆU: Fjoretnina pravi srpski tandem Milenković-Maksimović!
Foto: Profimedia, Beta / Branislav Božić, AP

ljubičasto, volim te

ITALIJANI POMAŽU TUMBAKOVIĆU: Fjoretnina pravi srpski tandem Milenković-Maksimović!

Fudbal -

Ekipa iz Firence ima velike ambicije naredne sezone u Seriji A, zato žei da upari dvojicu Srba u zadnjoj liniji

Fjorentina ima velike ambicije za sledeću sezonu. Tim iz Firence želi da izbori plasman u Evropu, a u skladu sa ambicijama hoće da ojačaju igrački kadar.

Zato su prvo krenuli od odbrane. Žele da u svom timu imaju tandem štopera srpske fudbalske reprezentacije, Nikolu Milenkovića i Nikolu Maksimovića.

foto: Starsport

Nikola Milenković je već nekoliko sezona bitan igrač u startnoj postavi Fjorentine. Uprava kluba ponudila mu je novi ugovor, vredan 2.000.000 evra po sezoni, što je daleko više od 800.000 evra koliko prima sada. Ovim ugovorom "Ljubičasti" žele i da srpskog defanzivca osiguraju od napada drugih klubova poput Milana i Atletika iz Madrida koji su skautirali Milenkovića.

foto: FSS

Nikola Maksimović je velika želja Karla Anćelotija i Evertona, a mogao bi da ostane u Italiji, jer su u Fjorentini spremni da mu daju istu platu kao i Milenkoviću. To je daleko bolje od primanja u njegovom klubu Napoliju. Gazda ekipe iz Napulja Aureli de Laurentis želi da smanji plate svim igračima, pa bi tako Maksimović umesto 1.500.000 evra primao 1.300.000 evra, što mu nikako ne odgovara.

Hoće li Fjorentina uspeti da spoji dvojicu reprezentativaca Srbije, pokazaće naredne nedelje.

Kurir sport/Mediaset/Il Mattino

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track