KUMAN SEDA NA UZAVRELU KLUPU BARSELONE: Slavni Holanđanin postigao dogovor sa katalonskim klubom (FOTO)
Foto: EPA/SEM VAN DER WAL

PROMENE

KUMAN SEDA NA UZAVRELU KLUPU BARSELONE: Slavni Holanđanin postigao dogovor sa katalonskim klubom (FOTO)

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Ronald Kuman postigao je usmeni dogovor sa upravom Barselone o angažmanu, preneo je danas Skaj.

Barselona je sinoć otpustila trenera Kikea Setjena nekoliko dana posle teškog poraza od Bajerna iz Minhena 2:8 u četvrtfinalu Lige šampiona, ali i pošto ekipa nije osvojila nijedan trofej u sezoni, prvi put posle 12 godina.

Ronald Kuman
Ronald Kumanfoto: AP

Kuman, koji je svojevremeno uspešno igrao za Barselonu, postigao je usmeni dogovor, a bio je prvi izbor predsednika Djozepa Marije Bartomeua. Kako je preneo Skaj, čelnici Barselone pregovaraju sa Fudbalskim savezom Holandije o kompenzaciji, kako bi 57-godišnji trener napustio posao selektora.

Medju kandidatima za novog trenera Barselone su i Maurisio Poketino, Loran Blan i trener B tima katalonskog kluba Garsija Pimijenta.

Barselona će 15. marta sledeće godine održati izbor za predsednika kluba.

Ko će u finale Lige šampiona - RB Lajpcig ili PSŽ? Večeras (21.00) u Lisabonu će pasti odluka, a favoriti su Parižani s kvotom 1,80. Kvota na Red Bulovo mezimče je 4,40, dok je kvota da meč „ide“ u produžetke 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - PSŽ.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track