BARSELONA DIŽE RUKE OD MESIJA? Poznato je ko će naslediti Lionela ukoliko napusti Blaugranu
Foto: Profimedia

TRANSFER VEKA NA POMOLU

BARSELONA DIŽE RUKE OD MESIJA? Poznato je ko će naslediti Lionela ukoliko napusti Blaugranu

Fudbal -

Španski mediji preneli su juče informaciju da je Lionel Mesi poručio novom treneru Ronaldu Kumanu da ne vidi sebe više u Barseloni.

Ogorčenje kod jednog od najboljih fudbalera sveta sasvim je razumljivo posle katastrofe koju je ovaj tim doživeo ove sezone, kada je ostao bez trofeja i kada je poražen u četvrtfinalu Lige šampiona od Bajerna sa 2:8.

Mesi ima važeći ugovor sa Barselonom još godinu dana, ali okleva da produži ugovor, pa se u internim razgovorima u klubu već razmišlja o zameni.

Barselona bi mogla da dovede Mesijevog sunarodnika Paola Dibalu kao dugoročnu zamenu.

Juventusov 26-godišnji vezni fudbaler je često u sporu sa klubom, pa ne bi bilo iznenađenje da ode iz Torina. Dibala trenutno zarađuje oko sedam miliona evra godišnje, a njegov menadžer traži od kluba povećanje na oko 20 miliona kako bi ga približio Kristijanu Ronaldu.

Dibala bi mogao na Kamp nou i u slučaju da ostane Mesi, jer iz Juventusa stiže predlog da se ovog leta izvrši još jedna razmena igrača, poput one kada je Pjanić poslat u Barselonu, a u suprotnom smeru otišao Artur.

Dibala bi u ovom slučaju bio zamenjem Antoanom Grizmanom, za koga u Juventusu misle da je idealan izbor za napadača.

Partizan večeras (19.30) čeka Inđiju u meču u kojem, s obzirom na kvalitet rivala, ne bi smeo da ima problema. Kvota na keca je 1,15, a na pobedu Partizana sa minimum dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Inđija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track