NAKON OSAM GODINA MENJA KLUB! Silva: Još ništa nije potpisano!
Foto: Shutterstock, Reuters

ODIGRAO POSLEDNJI MEČ ZA PSŽ

NAKON OSAM GODINA MENJA KLUB! Silva: Još ništa nije potpisano!

Fudbal -

Kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva rekao je da je u finalu Lige šampiona odigrao poslednju utakmicu za taj fudbalski klub, da se vode pregovori sa Fjorentinom ali da još ništa nije potpisano.

Pari Sen Žermen je sinoć prvi put u klupskoj istoriji igrao u finalu Lige šampiona i izgubio je od Bajerna iz Minhena sa 0:1.

"To je bio moj poslednji meč sa Pari Sen Žermenom. Zadovoljan sam sa osam godina provedenih u Parizu, sanjao sam o ovoj Ligi šampiona. Dao sam sve, ali sada moram da potražim novi tim", rekao je Silva za Skaj Italija.

Bivšem igraču Milana ponudjeno je da se vrati u Seriju A, pošto je za njega zainteresovana Fjorentina, ali 35-godišnji brazilski defanzivac je rekao da i dalje razmatra opcije.

"Fjorentina? Moj agent razgovara sa njima i sa ostalim ekipama, ali još ništa nije potpisano. Ovih dana moram da razmotrim ponude i da donesem najbolju odluku za mene i moju porodicu", naveo je on. ; Skaj Sport je preneo da je Silva blizu potpisivanja ugovora sa Čelsijem.

Ako Silva predje u Čelsi, biće treće pojačanje londonskog kluba u letnjem prelaznom roku, posle Hakima Ziješa i Tima Vernera.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track