SRBI NA CENI U ENGLESKOJ: Reding bira između dva partizanovca, Paunovića i Stanojevića!
Foto: Starsport©

ko će kome, ako neće svoj svome

SRBI NA CENI U ENGLESKOJ: Reding bira između dva partizanovca, Paunovića i Stanojevića!

Fudbal -

Uprava kluba iz Čempionšipa želi srpskog trenera izbor pao na bivšeg selektora omladinaca Srbije i nekadašnjeg stratega crno-belih

Trener Redinga u novoj sezoni biće Srbin! Aleksandar Stanojević i Veljko Paunović izbor su uprave kluba koja veruje da bi sa jednim od njih na klupi mogla da izbori plasman u Premijer ligu.

foto: Marina Lopičić

Uprava kluba iza koje stoji većinski vlasnik iz Kine nije zadovoljan radom dosadašnjeg menadžera Marka Bouena i njemu je već spremljen otkaz. Veljko Paunović (43) prvi je favorit uprave, ima odličnu biografiju kao selektor svetskih prvaka iz 2015. i trener Čikaga u MLS ligi. Sa druge strane, Aleksandar Stanojević (46) poslednjih godina radio je u Kini, Izraelu, Grčkoj i Saudijskoj Arabiji, što ga svakako čini iskusnim trenerom spremnim da se okuša u engleskom Čempionšipu.

Izbor novog trenera trebalo bi da bude ozvaničen u narednih nekoliko dana. Posle toga, novi menadžer bi od uprave dobio milionski budžet kako doveo šest do osam pojačanja na stadion "Madejski" i spremio ekipu za novu sezonu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track