ŽESTOKA OSVETA SUAREZA! Barsa ga je oterala na sraman način, sada uzvraća udarac! SELI SE U MADRID I NAPADA TITULU!
Foto: Profimedia

ŽESTOKA OSVETA SUAREZA! Barsa ga je oterala na sraman način, sada uzvraća udarac! SELI SE U MADRID I NAPADA TITULU!

Fudbal -

Način na koji mu je saopšteno da je višak u Barseloni povredio je Urugvajca, koji sada ozbiljno razmišlja o ponudi velikog rivala Katalonaca.

Ugledni španski list "AS" prenosi da je Atletiko Madrid ozbiljno zainteresovan za sjajnog urugvajskog napadača Luisa Suareza.

Novi trener Barselone Ronald Kuman telefonskim razgovorom, koji je trajao manje od jednog minuta, otpisao je sjajnog napadača. Međutim, Suarez ne mora da brine za svoju budućnost jer je veliki broj klubova ozbiljno zainteresvan za njegove usluge.

Spominjali su se Ajaks i Juventus, a sada se u trku ozbiljno uključio i Atletiko Madrid.

Madriđani žele da ponove istoriju. Pre sedam godina su iz Barse doveli otpisanog Davida Vilju, koji ih je vodio do titule šampiona. Sada smatraju da isto to mogu učiniti, ako njihov napad naredne sezone bude predvodio sjajni Urugvajac.

Najveći problem Atletika u sezoni za nama bila je efikasnost, a Madriđani su uvereni da bi sa Suarezom sigurno rešili taj problem.

Lokomotiva Marka Nikolića ušla je u lošu seriju, a da sve bude gore, danas (15.00) joj u goste dolazi šampion i najjači tim u Rusiji - Zenit. Kvota na dvojku je 1,90, dok je dupla šansa 1X 1,91. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva - Zenit.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track