JUVE PRAVI STRAŠAN TIM! Ronaldov LJUTI PROTIVNIK iz prošlosti stiže u Torino i pridružuje mu se u napadu! TRESE SE ČIZMA
Foto: Profimedia

KAKAV TRANSFER

JUVE PRAVI STRAŠAN TIM! Ronaldov LJUTI PROTIVNIK iz prošlosti stiže u Torino i pridružuje mu se u napadu! TRESE SE ČIZMA

Fudbal -

Dugogodišnji as Barselone, sjajni urugvajski napadač Luis Suarez, postigao je dogovor sa Juventusom i uskoro će postati novi član šampiona Italije, prenose tamošnji mediji.

Novi trener Barselone Ronald Kuman saopštio je Urugvajcu da ne računa na njega i da slobodno može da traži novi klub.

Ajaks je prvi kontaktirao sjajnog napadača, interesovanje je pokazao i Atletiko Madrid, ali u trci je prema svemu sudeći ipak pobedio Juventus.

Suarez pregovara s Barselonom o privremenom prekidu ugovora, koji ističe narednog leta. Očekuje se da će u Torino stići kao slobodan igrač!

Aktuelni napadač Juventusa, Gonzalo Iguain, sigurno napušta klub. Iako ima važeći ugovor sa Starom damom, Pirlo ne računa na Argentinca. On će karijeru nastaviti u MLS ligi, tačnije u Interu iz Majamija.

Dakle, nekada ljuti rivali Luis Suarez i Kristijano Ronaldo uskoro bi mogli da zaigraju zajedno. Nema sumnje da će ovi sjajni fudbaleri činiti jedan od najubitačnijih napadačkih tandema u Evropi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track