KAD SE KUMOVI ZVEZDAŠI UDRUŽE: Miha šalje Dekiju napadača od 7.000.000 evra iz Bolonje!
Foto: Printskrin/Instagram

rešen problem

KAD SE KUMOVI ZVEZDAŠI UDRUŽE: Miha šalje Dekiju napadača od 7.000.000 evra iz Bolonje!

Fudbal -

Crvena zvezda dobija Dijega Falćinelija na pozajmicu s pravom otkupa sledećeg leta po ceni od 1.000.000 evra

Veliki broj napadača ponuđen je upravi Crvene zvezde ovog leta, ali je na kraju presekao trener Dejan Stanković i to po preporuci svog kuma Siniše Mihajlovića.

foto: Profimedia

Novi centarfor Crvene zvezde biće Dijego Falčineli (29), fudbaler Bolonje, otkriva portal RSB. Italijan dolazi u Beograd u utorak. Posetiće stadion svog novog kluba, obaviti lekarske preglede, a potom ako sve bude u redu potpisati i jednogodišnji ugovor.

Crvena zvezda će dobiti igrača na pozajmicu, a sledećeg leta imaće prvenstvo kupovine za 1.000.000 evra, ako se Dijego Falčineli pokaže kao dobar izbor. Tamošnji novinari ga opisuju kao mirnog i vedrog momka, porodičnog čoveka koji svu pažnju posvećuje supruzi i ćerkici.

Dijego Falčineli prošlu sezonu igrao je za Peruđu u Seriji B, gde nije imao baš impresivan učinak, na 27 utakmica dao je tri gola. Radi se o snažnom napadaču visokom 186 centimetara, ali i prilično brzom koji je pre nekoliko godina bio hit u Seriji A. Bolonja ga je u leto 2018. godine otkupila od Sasuola za 7.000.000 evra. Šutira levom nogom i odlično igra glavom.

Radi se o fudbaleru koji mnogo ceni Sinišu Mihajlovića, jer njegove fotografije objavljuje na društvenim mrežama. Posebno je bio uz Mihu, kada se srpski trener lečio od leukemije. Očigledno je da i Siniša ima simpatije prema Falčineliju, pa ga je posavetovao da bi za njegovu karijeru bilo veoma dobro da dođe u Srbiju, u Crvenu zvezdu i pokuša sa crveno-belima da izbori plasman u neko od dva evropska takmičenja i pomogne klubu u borbi za četvrtu titulu zaredom u Superligi.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track