MISTERIOZNA I PLEMENITA! Nijedan fudbaler na svetu nema suprugu kao najbolji igrač Liverpula! ONA JE POSEBNA (VIDEO)
Foto: Profimedia

NIJE KAO OSTALE

MISTERIOZNA I PLEMENITA! Nijedan fudbaler na svetu nema suprugu kao najbolji igrač Liverpula! ONA JE POSEBNA (VIDEO)

Fudbal -

Ona nije tipična žena modernog fudbalera...

Supruga najboljeg igrača Liverpula, Egipćanina Moa Salaha, nimalo ne podseća na dame koje su osvojile najveće zvezde svetskog fudbala.

foto: Profimedia

Magi Salah je sušta suprotnost od atraktivnih supruga fudbalera, koje gospodare društvenim mrežama, daju intervjue, objavljuju fotke sa ekskluzivnih destinacija, posećuju svetske premijere i gala skupove...

Salahova izabranica se u javnosti pojavila samo četiri puta do sada. Viđena je na kraju sezone u Engleskoj, kada je Salah osvojio Zlatnu kopačku za najboljeg strelca Premijer lige, na finalu Lige šampiona kad je Liverpul osvojio titulu i na čuvenom meču protiv Barselone na Enfildu (4:0).

foto: Profimedia

Magi i Salah su se upoznali u školi kao tinejdžeri, a odrasli su zajedno u istom selu u egiptu. Salahova popularnost nije poremetila njihov odnos. Venčali su se 2013. godine, dok je Mo bio član Bazela.

Magi je i dalje zaposlena, radi kao biotehnolog u jednoj kompaniji. Ona nije zanosna lepotica, ali njena dobra duša osvojila je srce slavnog fudbalera.

Za Salaha je porodica na prvom mestu. Oboje su veoma religiozni. Svojoj ćerki su dali ime Maka po svetom gradu muslimana, a Magi i maka su najveća podrška slavnog fudbalera.

Magi je dosta pomogla Salahu u njegovom humanitarnom radu. Upravo ona ga je nagovorila da udomi beskućnike koji su pre nekoliko godina pokušali da ga opljačkaju.

foto: Profimedia

Oni su jednostavne, dobrodušne i skromne osobe. Jako su slični i ceo život se drže zajdno. Velike zasluge za sve što je uradio u karijeri Mo Salah duguje upravo svojoj vernoj Magi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track