ČUKA ŽALI ZA PROPUŠTENIM PRILIKAMA Savić: Da sam iskoristio šansu protiv Zvezde..
Foto: FK Čukarički

ČUKA ŽALI ZA PROPUŠTENIM PRILIKAMA Savić: Da sam iskoristio šansu protiv Zvezde..

Fudbal -

Fudbaler Čukaričkog Milan Savić rekao je danas da je srećan zbog gola protiv Crvene zvezde, ali i istakao da žali što nije iskoristio prvu šansu na toj utakmici jer bi ona "sigurno imala drugi tok".

"Srećan sam zbog gola, srećan sam što je to bilo baš protiv Crvene zvezde, mog nekadašnjeg kluba. Imao sam odličnu priliku i pre toga, tada za izjednačenje, bolje da sam tu šansu pretvorio u gol nego ovu drugu. Borjan je istrčao brzo, zbunio me je, nisam bio ni dovoljno koncentrisan. Da smo izjednačili, sigurno je da bi utakmica imala drugi tok", rekao je Savić, a prenosi klub.

"Uglavnom, prvenac u dresu Čukaričkog je za mene veliki podstrek za nastavak sezone, sada treba da nastavim sa dobrim igrama i, naravno, da postižem još golova", dodao je on.

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su na svom terenu od Crvene zvezde sa 3:1, u utakmici sedmog kola Super lige Srbije koju je obeležila i povreda Marka Docića.

Po rečima Savića, konačan rezultat ne odslikava stanje stvari na terenu.

"Mislim da je rezultat previsok, smatram da je mogao da bude i drugačiji i da je trebalo bolje da prodjemo", rekao je Savić.

On je naveo da je njegova ekipa nesrećno primila dva gola, ali i istakao da je Zvezda pokazala izuzetan kvalitet.

"Bitno je da smo pružili dobar otpor, da smo pokazali da nismo ekipa sa kojom mogu tako lako da igraju. Nismo odustajali od našeg sistema igre niti jednog trenutka, na kraju smo nagradjeni makar tim jednim golom", rekao je on.

Brdjani će u narednih nekoliko mečeva igrati bez Docića kojeg čeka pauza od četiri do šest nedelja, ali i bez još nekolicine igrača koji su povredjeni ili roviti i koji su nedostajali i u duelu sa Crvenom zvezdom.

Prvi naredni meč je protiv Radničkog u Nišu u subotu.

"Gledao protiv Nišlije protiv TSC-a, stvarno su odigrali odlično. Poseduju kvalitet, agresivni su, ne boje se nikog, igraju dopadljivo, uz to imaju i dosta sjajnih individualaca. Činjenica je da imamo problema sa kadrovskom situacijom, ali nema dileme da ćemo u Niš otputovati po pobedu i tri boda", rekao je Savić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track