RAD PRAVI MOĆAN TIM Radivojević veliko pojačanje "građevinara" za nastavak sezone
Foto: Www.rad.rs

Pravac Banjica

RAD PRAVI MOĆAN TIM Radivojević veliko pojačanje "građevinara" za nastavak sezone

Fudbal -

Miloš Radivojević (30) veliko je pojačanje Rada u nastavku sezone! Sjajni defanzivac biće jedan od glavnih aduta "građevinara" u bici za opstanak.

Nakon iskusnog Milana Đurića tim sa Banjice je doveo nekadašnjeg beka koji je ujedno bio i najveća želja stručnog štaba.

foto: FK Rad

Upravo je Rad bio poslednji klub za koji je Radivojević nastupao u Srbiji. Nakon odlične sezone u nebesko-plavom dresu pružao je zapažene partije u izraelskoj Kirjat Šmoni, azerbejdžanskoj Ziri, a do nedavno je bio član Slaven Belupa, gde je u prvom delu sezone bio jedan od najboljih u ekipi iz Koprivnice.

Povreda ga je omela da ostavi još dublji trag, ali i da nastavi karijeru u Japanu, Grčkoj ili Kipru odakle je imao unosnije ponude.

- Presrećan sam zbog povratka u klub za koji me vežu najlepše uspomene. Neki novi ljudi su tu, uslovi su na zavidnom nivou, a navijači su kao i uvek žila kucavica tima sa Banjice. Radujem se i što ću sarađivati sa Zoranom Njegušem, trenerom iza kojeg je sjajna igračka karijera. Imao sam nekoliko ponuda timova iz Super lige, ali nisam se mnogo razmišljao nakon razgovora sa direktorom Trifunovićem. Verujem da će Rad, iako je loše startovao, tek pokazati koliko može. Jedva čekam da se posle dužeg vremena vratim na teren i verujem da ću uskoro biti na raspolaganju treneru - zaključio je Radivojević.

Rad do kraja nedelje očekuje ozvaničenje saradnje sa još dvojicom doskorašnjih internacionalaca.

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track