ZOLTAN SABO PRIŽELJKUJE EVROPSKO ČUDO: Trener TSC se nada iznenađenju protiv nekadašnje Steaue (FOTO)
Foto: Starsport

LIGA EVROPE

ZOLTAN SABO PRIŽELJKUJE EVROPSKO ČUDO: Trener TSC se nada iznenađenju protiv nekadašnje Steaue (FOTO)

Fudbal -

Trener fudbalera TSC Zoltan Sabo rekao je da se nada da će njegova ekipa uspeti da napravi iznenadjenje i pobedi FSCB, nekadašnju Steauu, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Očekuje nas velika utakmica protiv velike Steaue, jednog od najvećih klubova na Balkanu, sa bogatom istorijom. Iako u poslednje vreme nisu bili šampioni Rumunije, uvek su u vrhu, a i ove godine su dobro startovali u prvenstvu. Da bismo njih izbacili, moramo da budemo mnogo bolji nego u prethodnim utakmicama, da budemo koncentrisaniji i agresivniji, hrabriji, da budemo fanatični na terenu. Ovo su velike utakmice, za ove utakmice se živi. Nadam se da ćemo u četvrtak uspeti da napravimo iznenađenje i da ćemo izbaciti veliku Steauu", rekao je Sabo.

foto: fktsc.com

TSC ove sezone prvi put u klupskoj istoriji igra u evropskom takmičenju, a u četvrtak od 21 čas na stadionu u Senti igra protiv FCSB, utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Kapiten ekipe TSC Saša Tomanović rekao je da je zadovoljan što će se utakmica protiv tako kvalitetnog protivnika igrati na terenu u Senti.

"Dolazi nam velika evropska ekipa, koja je veliki izazov. Očekuje nas jako teška utakmica, u kojoj moramo da pružimo maksimum i više od toga", rekao je Tomanović.

foto: TSC

Fudbaler ekipe iz Bačke Topole Đuro Zec rekao je da je protivnik dobro analiziran.

"Bivša Steaua dolazi sa ogromnim iskustvom u evropskim utakmicama. Igraćemo na našem terenu i to je možda mala prednost, ali njihov kvalitet je nesporan. Dobro smo ih analizirali, znamo sve njihove vrline i mane. Od prvog minuta moramo da budemo koncentrisani, da greške svedemo na minimum, da probamo da iskoristimo njihove slabosti, ugrozimo njihov gol i mislim da u tom slučaju imamo lepe šanse da prodjemo dalje", rekao je Zec.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track