STANKOVIĆ PRED OMONIJU: Napadamo ih u najjačem sastavu!
Foto: Zvezda.rs

konferencija

STANKOVIĆ PRED OMONIJU: Napadamo ih u najjačem sastavu!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da se nada pozitivnom rezultatu protiv Omonije na Kipru i da crveno-beli imaju istorijsku priliku da četvrtu godinu uzastopno igraju grupnu fazu u evropskim takmičenjima.

"Igra se samo jedna utakmica, uz to u gostima i sigurno nećemo kalkulisati. Temperatura je velika i to će sigurno biti važan faktor, ali kako je nama, tako je i njima. Imamo istorijsku priliku da četvrtu godinu zaredom igramo grupnu fazu u evropskim takmičenjima i svesni smo toga. Daćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu", rekao je Stanković, preneo je sajt Zvezde.

Fudbaleri Zvezde igraju u sredu od 17 časova protiv Omonije na Kipru, utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Svi koji su imali probleme sa lakšim povredama su ozdravili, na našu sreću. Sutra ćemo izaći u najboljem sastavu koji imamo u ovom trenutku", naveo je Stanković.

On je dodao da je protivnik analiziran i da je njegova ekipa spremna.

"Iskusni su i svakom trenutku znaju šta da rade sa loptom i bez nje. Proučavali smo ih i odlično funkcionišu timski, iako imaju kvalitetne pojedince. Zaista su grupa na terenu. Znamo njihove vrline i mane i spremni smo za sutrašnji meč", rekao je Stanković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track