ZVEZDA SPREMNA ZA OMONIJU: Pogledajte fotografije sa poslednjeg treninga crveno-belih pred meč sa Kipranima!
Foto: Zvezda. rs

PAKLENO

ZVEZDA SPREMNA ZA OMONIJU: Pogledajte fotografije sa poslednjeg treninga crveno-belih pred meč sa Kipranima!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili poslednji trening pred utakmicu sa Omonijom koja je na programu sutra od 17 časova.

Odmah posle konferencije za štampu na kojoj je Dejan Stanković optimistično najavio da će ekipa sutra izaći na megdan Omoniji bez kalkulisanja, fudbaleri Crvene zvezde su istrčali na stadion GSP i u sjajnom raspoloženju odradili trening.

Uprkos sparnom vremenu u Nikoziji, koje se očekuje i na sutrašnjem meču, naše vedete su odradile karakterističnu pripremu pred evropski duel. Sve je počelo pas igrom preko čitavog terena, a primetno je bilo fenomenalno raspoloženje Stankovićevih pulena. Kako je vreme odmicalo, prešlo se na "ševu", koja je služila za opuštanje naših fudbalera i koju po pravilu igrači najviše vole. Međutim, ovog puta je u pauzama od "ševe" dolazilo do istrčavanja.

Posle je Stanković podelio markere fudbalerima i usledila je igra na dva gola. Igralo se na skraćenom terenu, imali smo prilike da vidimo mnoštvo fenomenalnih poteza, nakon čega je trening završen.

1 / 11 Foto: Zvezda.rs

Zvezda danas (17.00) na Kipru, verovatno po paklenoj vrućini, igra možda i meč sezone protiv domaće Omonije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Kvota na pobedu srpskog šampiona je jaka - 2,25, kec je 3,60, a iks 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Omonija - Zvezda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track