DIJAMANT OD POLA MILIJARDE EVRA Odigrao je dva meča, a navijači već LUDUJU! Upoznajte novo Barsino ČUDO od igrača! VIDEO
Foto: Profimedia

DIJAMANT OD POLA MILIJARDE EVRA Odigrao je dva meča, a navijači već LUDUJU! Upoznajte novo Barsino ČUDO od igrača! VIDEO

Fudbal -

Fransisko Trinkao je definitivno fudbaler oko koga će moćna Barselona graditi svoju budućnost

Mladi fudbaler iz Portugala, Fransisko Trinkao, oduševio je ljubitelje fudbala svojim nastupima na pripremnim utakmicama Barselone.

Ovaj 20-godišnjak pokazao je da će biti sjajno pojačanje za tim iz Katalonije u ovoj sezoni, a mnogi se usuđuju reći igrač oko koga će Barselona u budućnosti graditi tim.

foto: Profimedia

Trinkao je svojim nastupima protiv Himnastika i Đirone oduševio trenera Kumana, navijače i kompletnu sportsku javnost u Španiji.

Ugledni list "Mundo Deportivo" posle prvi 45 minuta u dresu Barse posvetio mu je naslovnu stranu: "Trinkao mađioničar".

Sjajni Portugalac bio je odličan i u svom drugom nastupu za slavni klub. Upisao je asistenciju na meču protiv Đirone i izveo nekoliko spektakularnih poteza.

Podsetimo, ovaj mladi napadač potpisao je zimus ugovor sa Barsom, ali je do kraja sezone igrao za portugalsku Bragu. Katalonci su za obeštećenje izdvojili 31 milion evra i u Bragu su prosledili Abela Ruiza igrača iz B tima.

Koliko su u klubu sa Nou Kampa uvereni da će Trinkao biti sjajno pojačanje najbolje govori činjenica da njegova otkupna klauzula iznosi neverovatnih 500 miliona evra!

U Portugalu ga porede sa Kristijanom Ronaldom, veruju da će biti dostojan naslednik slavnog asa Juventusa, a u Barsi u njemu vide novog Mesija.

U svakom slučaju, na leđima mladog napadača sada je ogroman pritisak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track