AROGANTNI RUMUNI! Legenda Zvezde potcenila TSC: Topola je drvo koja raste pored puta! Motiv više za srpskog predstavnika
Foto: Fonet

bezobrazno

AROGANTNI RUMUNI! Legenda Zvezde potcenila TSC: Topola je drvo koja raste pored puta! Motiv više za srpskog predstavnika

Fudbal -

Fudbaleri TSC-a dočekuju rumunskog velikana FCSB u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Debitant na evropskoj sceni klub iz Bačke Toplole ima istorijsku šansu da nastavi svoj evropski put, jer je bivša Steaua nekadašnji prvak Evrope, tim koji je sa puno problema došao u Srbiju.

Korona je pokosila Rumune, koji jedva sastavljaju tim za večerašnji meč.

Ipak, Rumuni su i pored toga ubeđeni u prolaz jer je srpski tim apsolutna nepoznanica za tamošnje medije, ali i za legendarnog fudbalera Zvezde Miodraga Belodedića.

Aktuelni direktor u Fudbalskom savezu Rumunije nema nikakvu dilemu oko toga koji tim bi mogao da prođe u narednu fazu takmičenja, a očigledno je i da mu ekipa TSC-a nije baš poznata i da pomalo potcenjivački ulaze u meč.

foto: Starsport©

- Topola je vrsta visokog drveta, raste pored puta. Izgubili su od Zvezde 5:0 i zato mislim da nam neće praviti probleme u ovom kvalifikacionom meču. Ali, najbolje prvo da vidimo kako će se FCSB izboriti sa ovim ludilom od virusa", objasnio je Belodedić.

Čuveni štoper se ne seća ekipe TSC iz svojih igračkih dana, ali da se nije interesovao za tim Zoltana Saba potvrdio je izjava da "tamo igra mnogo Mađara" , a ne igra nijedan

- Mislim da su u ono moje vreme igrali u trećoj ligi, ali, iskreno, ne sećam ih se uopšte. Njihov uspon je počeo poslednjih godina, tamo igra mnogo Mađara. FCSB neće imati problema, velika je razlika u vrednosti dva tima", zaključio je Belodedić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track