DEJAN STANKOVIĆ BEZ DILEME: Biće promena u startnih 11, samo pobeda nad Voždovcem leči Zvezdine rane sa Kipra!
Foto: Zvezda.rs

fokus je na superligi

DEJAN STANKOVIĆ BEZ DILEME: Biće promena u startnih 11, samo pobeda nad Voždovcem leči Zvezdine rane sa Kipra!

Fudbal -

Fudbaleri crveno-belih sutra od 21.00 čas na Marakani igraju protiv "ekipe sa Krova"

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21.00 čas dočekuju na stadionu „Rajko Mitić“ ekipu Voždovca u okviru 8. kola Superlige Srbije, a očekivanja pred taj duel izneo je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

- Voždovac je ekipa koja je u poslednje vreme verna svom stilu igre, ne odustaje od nečega što je započela pre nekoliko godina. Uvek se nadigravaju, mlad su tim, kada je protivnik Crvena zvezda nemaju šta da izgube. Sigurno je da će sutra doći da se nadigravaju sa nama, a mi smo kao i uvek, pogotovo kada se igra kod kuće spremni da pružimo maksimum – istakao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Dejan Stanković istakao je da će promena u timu na sutrašnjoj utakmici sigurno biti.

- Posle izuzetno teške utakmice koju smo odigrali pre nekoliko dana sigurno da će biti izmena u timu. Imamo vremena danas i sutra da vidimo kako se igrači osećaju. Nećemo rizikovati nijednog momka za kojeg nismo sigurni da je u potpunosti spreman.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Govorio je strateg crveno-belih i o momentu u kom će ekipa odigrati utakmicu protiv Voždovca.

- Idemo dalje, svaka sledeća utakmica je najbitnija i u svakoj idemo na pobedu. Poznato je da su dueli pre i posle evropskih utakmica diskutabilni jer odvlače pažnju. Zadatak stručnog štaba je da upravo učini sve kako bi igrači mislima bili samo na sledećem meču. Nema sumnje da ko god bude igrao sutra zna koji dres nosi i nemam dilemu da će pružiti maksimum u datom trenutku. Voždovac je prepreka ka cilju koji želimo da ostvarimo a to je osvajanje titule.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Crvena zvezda će u plej-ofu za Ligu Evrope igrati protiv pobednika duela Ararat – Celje.

- Krivo mi je što ne igramo kod kuće, prezadovoljan sam žrebom i sigurno da smo favoriti u utakmici koja nas očekuje. Analiziraću celokupnu igru protivnika sa svojim saradnicima. Sigurno da ćemo sve uraditi da uđemo u Ligu Evrope i da ćemo se maksimalno posvetiti toj utakmici kada za to bude došlo vreme – zaključio je Dejan Stanković.

Kurir sport/www.crvenazvezdafk.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track