JEDAN, JEDINI, NEPONOVLJIVI Ibra dva puta zatresao mrežu, pa poslao poruku koja je nasmejala ljubitelje fudbala do suza!
Foto: Profimedia

u svom stilu

JEDAN, JEDINI, NEPONOVLJIVI Ibra dva puta zatresao mrežu, pa poslao poruku koja je nasmejala ljubitelje fudbala do suza!

Fudbal -

Proslavljeni napadač Milana Zlatan Ibrahimović u prepoznatiljivom stilu prokomentarisao je svoj golgeterski učinak u prvom kolu Serije A.

Milan je na startu šampionata savladao Bolonju rezultatom 2:0, a oba gola za Rosonere postigao je 38-godišnji Ibrahimović.

"Da sam 20 godina mlađi dao bih još dva" rekao je iskusni napadač Milana.

"U dobroj sam formi, treniram dobro, odlično se osećam... Kažem vam, ja sam kao Bendžamin Baton. Šalu na stranu, bilo je dobro, tim je delovao dobro, ali nismo na 100 posto", dodao je Zlatan.

Ibra ne krije da u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama.

"Moramo da nastavimo tamo gde smo stali prošle sezone, da rastemo, da igramo svaki meč kao da je finale. Osećam i volim odgovornost. Ne želim da ljudi pričaju koliko godina imam, hoću da me tretiraju kao i ostale. Nema veze što imam 38, hoću da radim i da se dokazujem kao neko sa 20" poručio je iskusni napadač.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track