UTAKMICA SA ZVEZDOM BIĆE ODLOŽENA: Srpski golman objasnio situaciju u Jermeniji!
Foto: Starsport©

ratno stanje

UTAKMICA SA ZVEZDOM BIĆE ODLOŽENA: Srpski golman objasnio situaciju u Jermeniji!

Fudbal -

Stefan Čupić srpski golman koji čuva mrežu jermenskog Ararata Zvezdinog rivala u plej ofu za Ligu Evrope istakao je da je situacija u Jermeniji još uvek neizvesna po pitanju sportskih dešavanja.

Naime Jermenija je proglasila ratno stanje posle sukoba sa Azerbejdžanom na Nagornog Karabahu, pa se zbog toga dovodi u pitanje meč sa Zvezdom 1. oktobra u plej-ofu Lige Evrope.

"Evo upravo su nam na timskom grupnom četu da će sutra biti doneta odluka oko odigravanja, ali će najverovatnije biti odloženo" rekao je Ćupić i dodao:

- Meni iz kluba niko nije ništa rekao tipa "Čupiću, pakuj se, idi kući biće problema". Ponavljam ovde zasada sve funkcioniše normalno, uprkos ratnom stanju - rekao je za "Novosti", Stefan Čupić.

Čupić je došao u centar pažnje nakon saznanja da će crveno-beli gostovati u Jermeniji i njegovih prozivki na društvenim mrežama.

Međutim, kako je sam objasnio to mu nije bila namera.

- Nisam prozivao nikoga, pogotovo ne pred ovu važnu utakmicu. Ja sam košarkaški navijač Partizana i to ne krijem, a u fudbalu sam Ofkovac. I to svi znaju, ja stvarno nemam šta da krijem - ističe Čupić.

Kurir sport / Novosti.RS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track