OBAMEJANG OTKRIO ZBOG ČEGA JE ODBIO BARSELONU: Zvali su me, ali nisam želeo tamo iz DVA RAZLOGA!
Foto: Fonet

hvala na ponudi, ali...

OBAMEJANG OTKRIO ZBOG ČEGA JE ODBIO BARSELONU: Zvali su me, ali nisam želeo tamo iz DVA RAZLOGA!

Fudbal -

Sjajni napadač Prej Emerik Obamejang na iznanađenje mnogih nedavno je produžio saradnju sa Arsenalom.

Iako su nakon sjajnih igrara u londonskom klubu za njega bili zainteresovani brojni evropski velikani, Gabona je potpisao novi se zakleo na vernost Arsenalu do 2023. godine.

Bio je jedan od najtraženijih igrača u ovom prelaznom roku, Barsa je bila ozbiljno zainteresovana za njega i bio je praktično već viđen na Nou Kampu, međutim, odlučio je da odbije ponudu katalonskog giganta.

U razgovoru za francuske medije objasnio je i zašto.

"Bilo je ponuda i kontakata više klubova, između ostalih i Barselona me je zvala. Međutim, nisam želeo da odem. Prioritet mi je bio Arsenal iz dva razloga. Prvi je trener Arteta. Tokom karantina smo puno razgovarali dok smo bili zatvoreni i uverio sam se u projekat koji se stvara u Arsenalu. Rekao mi je 'Možeš da odeš. Ne znam kakvi su tvoji planovi, možeš otići i pobeđivati u nekom drugom klubu ili možeš ostati i stvarati istoriju u Arsenalu'", otkriva Gabonac i dodaje:

"Drugi razlog su navijači. Neverovatna ljubav koju dobijam od kada sam u klubu. Od prvog dana se ponašaju kao da sam jedan od njih. Pa kad je tako, budići da sam jedan od njih, odlučio sam da ostanem", kaže Obamejang.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track