ZVEZDAN TERZIĆ ZA KURIR O SUDBINI MEČA ARARAT - ZVEZDA: Ja sam za to da se utakmica igra u Jermeniji
Foto: @starsport

Generalni direktor crveno-belih

ZVEZDAN TERZIĆ ZA KURIR O SUDBINI MEČA ARARAT - ZVEZDA: Ja sam za to da se utakmica igra u Jermeniji

Fudbal -

Evropska kuća fudbala (UEFA) u utorak će doneti konačnu odluku o mestu odigranja utakmice Ararat - Crvena zvezda u okviru plej-ofa za Ligu Evrope.

Da li će se ipak igrati u Jermeniji, koja je proglasila ratno stanje zbog sukoba sa Azerbejdžanom, da li će meč biti izmešten na neutralni teren, a pominju se Kipar, Gruzija i Mađarska, ili eventualno u Beogradu, ostaje da se vidi.

Sukobi između jermenske i azerbjedžanske vojske ne jenjavaju, jutros se umešala i Turska. Pored toga, trenutno je u Jermeniji proglašeno ratno stanje i opšta mobilizacija.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže za Kurir da njegov klub ne želi da profitira na nevolji drugih.

"Sutra će UEFA doneti konačnu odluku o mestu odigravanja utakmice sa Araratom. Verujem da će UEFA sagledati sve bezbednosne aspekte, da će pre svega voditi računa o sigurnosti svih učesnika i da će doneti ispravnu odluku. Mi se potpuno normalno spremamo da u sredu putujemo za Jermeniju kao da se tamo ništa i ne dešava. Ako mene pitate, ja sam za to da se utakmica igra u Jermeniji. Ne želim da nevolju jermenskog naroda koristimo za neku našu korist. Ne želim to. Ako je već žreb odlučio da po treći put budemo gosti, neka tako i bude. Ako smo bolji u šta ne sumnjam, Crvena zvezda mora pobediti gde god da igra. Idemo i pobedićemo", rekao je Terzić za Kurir.

Goran Anđelković / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track