MARKO PETKOVIĆ STIGAO U BAČKU TOPOLU: Bivši fudbaler Zvezde novi igrač TSC-a (FOTO)
Foto: Foto: Printskrin

TRANSFER

MARKO PETKOVIĆ STIGAO U BAČKU TOPOLU: Bivši fudbaler Zvezde novi igrač TSC-a (FOTO)

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Petković potpisao je dvogodišnji ugovor sa TSC iz Bačke Topole.Petković je došao kao slobodan igrač, a u ekipi iz Bačke Topole nosiće dres sa brojem 33.

Tokom karijere nastupao je za OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Spartak iz Moskve i portuglasku Tondelu. Bio je član reprezentacije Srbije za igrače do 19 godina kao i kapiten u timu do 21 godine 2013. godine.

Marko Petković
Marko Petkovićfoto: Dado Đilas

"Posle Tondele, u ovom prelaznom roku, stupio sam u kontakt sa trenerom TSC-a Zoltanom Sabom. Već sam mnogo toga dobrog čuo o klubu, što se pokazalo tačnim. TSC je izuzetno organizovan klub, tako da sam se brzo opredelio i lako dogovorio oko saradnje. Od prvog trenutka ovde se osećam veoma dobro, prihvatili su me odmah, a uslovi su veoma dobri. ; Tereni su odlični i zaista sam zadovoljan", rekao je Petković na predstavljanju u Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli.

On je poslao poruku navijačima da se čuvaju i budu zdravi i da ne gube nadu da će sledeće godine ponovo imati priliku da bodre svoj klub u Evropi.

"Želim i da učestvujem u nastavku dobrih rezultata sa kojima je ovaj klub počeo pre nekoliko godina i verujem da će TSC ponovo igrati i evropsko takmičenje, što je za mene dodatan motiv", naveo je Petković.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track