ZVEZDIN POPRAVNI NA KIPRU Kad nije mogla Omonija, nek padne Ararat, pa pravac - EVROPA! (FOTO)
Foto: Starsport©

LIGA EVROPE

ZVEZDIN POPRAVNI NA KIPRU Kad nije mogla Omonija, nek padne Ararat, pa pravac - EVROPA! (FOTO)

Fudbal -

Meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Ararata će se, zbog situacije u Jermeniji, igrati na neutralnom terenu, na stadionu "GSP" u Nikoziji.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da crveno-beli uopšte nisu razmišljali o tome gde će se igrati meč protiv Ararata i istakao da njegova ekipa zna šta treba da uradi na terenu, kao i da je siguran u svoje momke.

foto: FK Crvena zvezda

"Nismo razmišljali gde ćemo igrati. Spremali smo utakmicu najnormalnije, u smislu da se igra kod njih u Jermeniji. Sticajem okolnosti, situacija se menjala iz sata u sat, a poslednja odluka je da se putuje na Kipar. To ništa ne menja kada smo mi u pitanju", rekao je Stanković .

"Znamo šta nam je činiti i šta treba da uradimo - da odigramo pravu utakmicu, jer je ovo lepa prilika da Crvena zvezda uđe u grupnu fazu Lige Evrope", dodao je on.

foto: Starsport©

Stanković je naveo da je najvažnije kako ekipa izadje na teren i dodao da je siguran da će njegovi fudbaleri pokazati ono najbolje.

"Temeljno smo analiriali protivnika. Znamo šta oni mogu, ali i šta ne mogu. Uopšte nije toliko bitna taktika, već kako se izadje na teren. Ko god od igrača bude izašao na teren znaće tačno šta treba da radi. Očekivanja i zahtevi od svakog fudbalera bići veliki. Od nas sve zavisi, a ja sam siguran da će naši momci, kada treba, pokazati da su pravi", istakao je Stanković.

Utakmica se igra večeras od 19.00 sati.

Večeras od 19.00 Zvezda igra na Kipru protiv jermenskog Ararata za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Crveno-beli su jači od rivala i ne bi smeli da dozvole novi kiks - kvota na dvojku je 1,25, a na pobedu šampiona Srbije bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ararat - Zvezda.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track