PRLJAVE TAJNE FRANCUZA ZGROZILE SVET! Jeziva ispovest legendarnog Patrisa Evre: Slali su nam pakete sa FEKALIJAMA!
Foto: AP

šok

PRLJAVE TAJNE FRANCUZA ZGROZILE SVET! Jeziva ispovest legendarnog Patrisa Evre: Slali su nam pakete sa FEKALIJAMA!

Fudbal -

Proslavljeni reprezentativac Francuske Patris Evra otvoreno je govorio o rasizmu u selekciji "trikolora".

Evru je razbesnela izjava prvog čoveka Fudbalskog saveza Francuske Noela Le Graeta, koji je rekao kako u francuskom fudbalu rasizma ima malo ili ga uopšte nema.

"On mora biti smenjen, moram mu odgovoriti na ovo i rći šta se događa u francuskoj trening bazi. Znate li koliko rasizma tamo ima, koliko rasističkih pisama dolazi?!", kaže Evra.

Proslavljeni as Monaka, Mančester junajteda, Marseja i Juventusa nastavio je sa otkrivanjem šokantnih detalja.

"Imali smo određena mesta za sedenje i kada god bi došli predsednik li političari došlo bi do razmeštanja. Odjednom su me stavljali na kraj stola gde su Bakari Sanja i Mamadu Sako, a Hugo Loris, Loren Košijelni i predsednik bi sedeli u sredini. Znali smo da su takva pravila, ako je predsednik hteo da se slika, bolje da to uradi sa Lorisom i Košijelnijem, nego sa Sanjom i Sakom", tvrdi Evra.

Bivši defanzivac otkrio je i sadržaj pojedinih pisama koja su stizala selektoru Didijeu Dešampu.

"Vidio sam neka pisma koja stižu u bazu u Klerfonten. U jednom je pisalo “Didije uzmi svoje majmune i vodi ih u Afriku. Napolje sa majmunima i gorilama!” Koliko ima takvih pisama? Mnogo, ali se to krije. U bazu reprezentacije dolaze i razni paketi, neki su bili napunjeni fekalijama", kaže Francuz.

Patris Evra je za reprezentaciju Francuske odigrao 81 utakmicu.

Pre samo tri dana Liverpul je savladao Arsenal u Premijer ligi sa 3:1, a večeras (20.45) ga ponovo dočekuje u Liga kupu Engleske. Kvota na keca je 2,05, iks je 3,50, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Arsenal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track